Skip to main content

Antena 1 a anunţat ispitele din noul sezon. O fostă ispită de anul trecut va fi şi în sezonul acesta. Cine sunt ispitele feminine?

 
Antena 1 a anunţat ispitele din noul sezon. O fostă ispită de anul trecut va fi şi în sezonul acesta. Cine sunt ispitele feminine?

Reality show-ul Insula iubirii se pregăteşte pentru cel de-al şaptelea sezon, care va avea premiera luna aceasta la Antena 1. Postul de televiziune a anunţat cine sunt ispitele feminine din noul sezon.

Publicitate

O ispită care a participat şi anul trecut la emisiunea despre iubire revine şi în acest sezon - este vorba despre Oana Monea în vârstă de 33 de ani.

Noul sezon va începe pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Cinci cupluri au acceptat provocarea de a merge pe o insulă exotică, pentru a-şi testa iubirea. În noul sezon, Phuket este insula care va găzdui cele cinci cupluri. În timpul petrecut pe insulă, ispitele aduse special în emisiune vor încerca să îi ademenească pe îndrăgostiţi. 

Despre format. Cupluri care vor să-şi „testeze” relaţia locuiesc timp de mai multe zile, pe insule separate, fete cu fete, băieţi cu băieţi. Ispitele aduse în concurs vor încerca să „strice” relaţiile concurenţilor.
 
Cine sunt ispitele sezonului şapte?
 
Oana Monea are 33 de ani şi revine la Insula Iubirii. Are propria afacere – un salon de cosmetică şi oferă cursuri de specializare în domeniu. Puternică şi sigură pe ea, Oana vine la Insula Iubirii hotărâtă să demonstreze din nou că doar "cine iubeşte nu lasă".

La doar 25 de ani, Daria Cuflic este originară din Republica Moldova, vine la Insula Iubirii gata să experimenteze lucruri noi. A încheiat o relaţie de 3 ani pentru că ea a înşelat, aşadar, a experimentat multe în relaţiile anterioare şi consideră asta un atuu în experienţa ei în emisiune. 

Livia Marinescu (31 de ani) se consideră sexy şi romantică, atunci când are cu cine. Fire amuzantă, directă şi foarte deschisă, Livia are mare încredere în ea. Prin intermediul Insula Iubirii, vrea să le deschidă ochii femeilor care au bărbaţi nepotriviţi lângă ele, mai ales că ea a avut curajul să lase în urmă o căsătorie eşuată, dar care i-a adus cel mai de preţ dar, o fiică, acum în vârstă de 7 ani.

Roxana Rapailă, 25 de ani, a pornit cu inima deschisă în această experienţă şi cu dorinţa de a se dezvolta cât mai mult în plan personal. Nu i-a fost niciodată frică să i-a decizii radicale, astfel că la 18 ani a plecat singură în străinătate, pentru a câştiga primii bani ca dansatoare.

Tot în vârstă de 25, Denisia Mariş deţine propriul magazin online şi este model. Nu a înşelat niciodată, iar ca ispită şi-a propus ca întâi să lege o relaţie de prietenie cu cel de lângă ea, pentru ca mai apoi să facă paşi spre el. Este atrasă de bărbaţii inteligenţi şi nu ar spune nu unei relaţii care să înceapă pe Insula Iubirii.

Simona Alexuc (27 de ani) consideră că relaţiile deschise sunt relaţiile ideale. Crede că cel mai dur test de fidelitate îi va oferi o experienţă pe care n-ar mai putea-o trăi niciunde altundeva şi vrea să profite din plin de ea.

Cecilia Bob are 27 de ani şi este instructor de pilates, videograf şi tatuator în Tenerife. Pare o persoană liniştită la prima vedere, însă se dezlănţuie atunci când dansează la bară, marea ei pasiune. Provine dintr-o familie de artişti, dar nu a avut noroc cu bărbaţii.

La doar 26 de ani, Adriana Minea a acceptat rolul de ispită din dorinţa de a descoperi oameni noi şi de a se lăsa la rândul ei descoperită, dar şi pentru a-i demasca pe bărbaţii infideli. Adoră să seducă, să vadă reacţiile şi apoi să renunţe.

Lavinia Maris, 30 de ani, a pornit în experienţa celui mai dur test de fidelitate în primul rând ca să îşi depăşească propriile frici. A locuit mai mulţi ani în Italia, până a aflat că iubitul ei, grav bolnav, a ales să o înşele. A lăsat totul în urmă şi a plecat în Mallorca, dar nici aici nu şi-a găsit liniştea.

Alături de acestea, o ispită – surpriză îşi va face apariţia chiar în primul episod al show-ului Insula iubirii. 

Galerie foto - Ispite feminine Insula Iubirii:

 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus