Skip to main content

Cine sunt ispitele masculine de la Insula iubirii, sezonul şapte? O ispită masculină a fost concurent la Chefi la cuţite

 
Cine sunt ispitele masculine de la Insula iubirii, sezonul şapte? O ispită masculină a fost concurent la Chefi la cuţite

Show-ul Insula Iubirii, prezentat de Radu Vâlcan, va începe săptămâna viitoare la Antena 1. Noul sezon va avea premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Publicitate

Sezonul şapte aduce la Insula iubirii 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine.

Cine sunt ispitele masculine din sezonul şapte?

- Daniel Mihai are 30 de ani şi a mai fost la Insula iubirii în cel de-al şaselea sezon.

- Romeo Vasiloni (31 de ani) este pasionat de psihologie, în special de psihologia relaţiilor de cuplu.

- La 35 de ani, Bogdan Dan Stăruială a călătorit în peste 43 de ţări. Acestuia îi place adrenalina, pe care e sigur că o va regăsi şi pe Insula Iubirii. 

- Andrei Ifrim, 32 de ani, a călătorit foarte mult în lume şi a avut multe relaţii.

- La doar 26 de ani, Vlad Ghermănescu este pompier militar.

- Dan Chiş (23 de ani) este multiplu medaliat naţional la kyokushin şi pasionat de un stil de viaţă sănătos şi antrenamente zilnice. În trecut, a vrut să urmeze o carieră în poliţie, dar pentru că nu a reuşit din prima, a decis să se tatueze, pentru a se asigura că nu va mai încerca din nou.

- În vârstă de 29 de ani, Tudor Vicovan vine în noul sezon Insula iubirii. A testat mai multe joburi, de la muncitor pe şantier la barman până la stripper, pe care l-a practicat până în urmă cu doi ani, când şi-a deschis propria afacere.

- Alin Simoiu în vârstă de 29 de ani, a revenit în ţară în urmă cu trei ani, după mai mulţi ani în care a lucrat în Germania şi şi-a deschis trei afaceri. Alin a luat decizia de a participa la Insula Iubirii la sugestia prietenilor, care i-au spus că este tiparul perfect pentru stilul său de viaţă.

- Tot 29 de ani are şi Ahmad Daas. Originar din Israel, Ahmad s-a stabilit în România în urmă cu 5 ani. A lăsat în urmă o poziţie de conducere în domeniul securităţii şi peste 100 de angajaţi în subordine şi a venit în România unde şi-a deschis un restaurant cu profil oriental.

Ahmad a participat şi în sezonul 10 Chefi la cuţite, unde a făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu. 

Alături de aceştia, o ispită – surpriză îşi va face apariţia chiar în primul episod al reality show-ului Insula iubirii.

Galerie foto:

Citeşte şi: Cine sunt cuplurile care vin la Insula iubirii, în noul sezon?

Citeşte şi: Insula iubirii revine la Antena 1 cu un nou sezon în luna iunie. Când este programată

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus