Skip to main content

Conduc cu Bogdan Enoiu. Şeful creaţiei din McCann, Cătălin Dobre, promovat la conducerea agenţiei. Ce alte avansări s-au mai făcut

 
Bogdan Enoiu, fondatorul McCann
Bogdan Enoiu, fondatorul McCann

Două avansări în cadrul agenţiei McCann. McCann Worldgroup Romania îi promovează pe Ionela Buta - actualul Chief Operations Officer şi pe Cătălin Dobre -  actualul Chief Creative Officer, în poziţiile de Co-CEO.

Publicitate

Practic, cei doi vor conduce acum agenţia de publicitate alături de Bogdan Enoiu, cel care a înfiinţat-o în urmă cu aproape 30 de ani.

Promovarea acestora vine în contextul în care Sagit Tzur Lahav, CEO al grupului de comunicare timp de 13 ani, a ajuns la final de mandat. Ionela şi Cătălin şi-au început cariera în McCann Worldgroup în urmă cu 10, respectiv 20 de ani.

Ionela Buta:

"Sunt pregătită să continui ceea ce Sagit a început şi sunt extrem de bucuroasă să lucrez alături de doi oameni pe care îi admir foarte mult: Bogdan Enoiu şi Cătălin Dobre."

Cătălin Dobre:

"Poziţia de Co-CEO care se adaugă rolului meu de Chief Creative Officer, o să ne ajute pe mine şi pe Ionela să ducem mai departe o cultură care contopeşte partea de bussiness cu cea de creaţie într-un mod unic."

Ce a spus Bogdan Enoiu, General Manager McCann despre noua schimbare?

"Cătălin şi Ionela au crescut şi influenţat cultura internă, şi cred cu tărie că o vor face şi mai departe."

McCann WorldGroup Romania a acumulat cel mai bogat palmares de premii locale, regionale şi globale din Romania şi din Europa Centrală şi de Est, obţinand 39 de premii în 10 ani la cel mai important Festival de Creativitate global, Cannes Lions.

De asemenea, grupul de comunicare are în portofoliu unii dintre cei mai mari clienţi de pe piaţa locală, incluzand parteneriate longevive cu Vodafone, KFC,Dedeman, Dorna.

Foto: Cătălin Dobre, Ionela Buta şi Sagit Tzur Lahav

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus