Skip to main content

Ionuţ Cristache, la Canal 33. Ce va face exact? Rămâne şi la Prima News

 
Ionuţ Cristache, la Canal 33. Ce va face exact? Rămâne şi la Prima News

Realizatorul Ionuţ Cristache va fi colaborator al postului de televiziune Canal 33. Colaborarea lui este doar pe partea de online a postului. Ce va face exact?

Publicitate

Pe partea de video, Cristache va realiza la Canal 33 o emisiune sătpmânală. "E adevărat?" este numele proiectului video care va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 19.00, pe canalul de youtube al televiziunii.

Totodată, colaborarea lui Cristache cu Canal 33 implică şi o parte de scriitură: în fiecare vineri, va semna un editorial pe site-ul canal33.ro.

Ce se întâmplă cu emisiunea de pe Prima News?

În fiecare duminică, realizatorul moderează emisiunea "La final", pe postul TV Prima News. Cristache va continua să prezinte talk-show-ul postului din grupul Clever.

„Mă bucur să mă pot alătura unui proiect care are în componenţa sa oameni cu care, de-a lungul timpului, m-am intersectat. Fie în calitate de colaboratori, fie în cea de invitaţi ai talk-show-urilor pe care le-am găzduit. O adevărată provocare găsesc în angajamentul de a publica săptămânal câte un editorial", a declarat Cristache pentru site-ul canal33.ro.

La postul TV au emisiuni, printre alţii, Robert Turcescu, Lavinia Şandru, Adriana Săftoiu, Mihai Neamţu. Ion Cristoiu are un podcast online pe canalul de youtube.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus