Skip to main content

Sezonul 14 iUmor vine cu reguli noi. Va fi şi o rubrică nouă

 
Sezonul 14 iUmor vine cu reguli noi. Va fi şi o rubrică nouă

Emisiunea de comedie iUmor vine cu reguli noi, în sezonul cu numărul 14. Premiera noului sezon va fi sâmbătă, pe 11 februarie, de la ora 20.00. Mai exact, show-ul de umor aduce o rubrică nouă, jocuri în care o să fie implicaţii cei patru juraţi, dar şi jokeri.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Una dintre regulile noului sezon iUmor constă în faptul că cei patru juraţi, Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Nelu Cortea se luptă pentru jokerul care poate schimba soarta unui concurent sau poate influenţa „soarta“ unui jurat în timpul momentului realizat de unul dintre participanţi.

O altă regulă a emisiunii iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul show-ului „Dac-aş fi preşedinte“. Actori cunoscuţi vor interpreta personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta ţara noastră dacă ar fi condusă de ei.

La fel ca în cazul invitaţilor speciali, şi cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiţi juraţilor până când nu urcă pe scenă.

Ce spun juraţii despre noile reguli?

Delia Matache:

„Aceste jocuri care au apărut şi, implicit, aceşti jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, juraţii, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort şi ne fac să ne implicăm mai mult."

Cătălin Bordea:

„Provocările mi se par extraordinare, mai ales că le-am mai jucat. Mi se par foarte grele cele cu puzzle, eu îmi doresc victoria de fiecare dată, dar nu reuşesc să fac absolut nimic, deşi mă străduiesc."

Cătălin Bordea (Xtra Night Show) se alătură juriului începând cu acest sezon.

Cei doi prezentatori, Şerban Copoţ şi Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru juraţii iUmor şi vor fi implicaţi la numeroase jocuri.

Şerban Copoţ:

"Juraţii intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate."

Dan Badea:

"Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeţi! iUmor se transformă în escape room – unul dintre juraţi a reuşit chiar să fugă."

Magicianul Robert Tudor va fi în backstage alături de concurenţi şi le va oferi doza sa de comedy.

Reamintim că sezonul 14 iUmor va avea o nouă formulă de juriu. E vorba de Nelu Cortea, care a debutat pe scena iUmor în calitate de concurent şi de Cătălin Bordea, de la emisiunea Xtra Night Show, difuzată la Antena Stars.

Actorul Mihai Bendeac a făcut parte mult timp din juriul emisiunii iUmor, însă în ediţia a şasea a sezonul trecut, Bendeac a plecat de la emisiune. Actorul s-ar fi certat cu echipa de producţie a show-ului. Ulterior, Costel Bojog s-a alăturat emisiunii, în calitate de jurat permanent.

Citeşte şi: Sezon nou iUmor. Schimbare în juriu. Patru juraţi la show-ul de pe Antena 1

Citeşte şi: Antena 1 anunţă un nou jurat în locul lui Mihai Bendeac

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus