Skip to main content

UPDATE. Jurnalistul Ciprian Mailat, fost redactor-şef Capital, dat dispărut, s-a întors acasă

 
UPDATE. Jurnalistul Ciprian Mailat, fost redactor-şef Capital, dat dispărut, s-a întors acasă

UPDATE. Ciprian Mailat, jurnalistul dat dispărut de familie, a revenit acasă, după 24 de ore de când nu a mai dat semne de viaţă.

Publicitate

„Bărbatul a fost găsit, iar din primele date, acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni”, potrivit Poliţiei Capitalei, citată de Adevarul.ro

Ştirea iniţială.

Jurnalistul Ciprian Mailat, fost redactor-şef al revistei Capital, a dispărut misterios şi nu a mai fost văzut în ultimele zile. Familia a alertat poliţia, în încercarea de a-l găsi, scrie EVZ

Poliţia Capitalei a anunţat că a fost sesizată vineri cu privire la dispariţia unui bărbat care, în cursul aceleaşi zile, în jurul orei 10:30, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 4 şi nu a mai revenit până în prezent.

Potrivit unor informaţii pe surse prezentate de Antena 3 CNN, fiul lui Ciprian Mailat a mers la poliţie şi a declarat dispariţia acestuia, spunând că tatăl său a plecat de acasă fără să spună unde merge şi nu s-a mai întors.

În anul 2020, soţia jurnalistului a murit, la vârsta de 37 de ani, la o lună şi jumătate distanţă după ce suferise un accident vascular cerebral. Antoaneta Etves fusese jurnalist şi lucrase la „Evenimentul zilei”, fiind specializată pe domeniul administraţie publică locală.

Anunţul Poliţiei Capitalei: 

”La data de 21 iunie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre dispariţia unui bărbat care, în cursul aceleaşi zile, în jurul orei 10:30, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 4 şi nu a mai revenit până în prezent. 

Astăzi, 22 iunie 2024, aparţinătorii şi-au exprimat acordul pentru mediatizarea cazului.

Bărbatul dispărut se numeşte MAILAT MARIUS CIPRIAN, este în vârstă de 44 de ani şi are următoarele semnalmente:

• Înălţime: 1.75 m, slab, ten deschis, tuns scurt, ochi căprui.

• La data dispariţiei purta: tricou negru, pantaloni negri, pantofi sport de culoare neagră, cu bandă roşie.

Poliţiştii au demarat procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel naţional. Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus