Skip to main content

Luca Niculescu, fost ambasador al României la Paris, primul invitat al noului sezon „Nocturne”, la TVR 1

 
Luca Niculescu, fost ambasador al României la Paris, primul invitat al noului sezon „Nocturne”, la TVR 1

Ambasador al României în Franţa timp de 6 ani, acum secretar de stat la MAE. Luca Niculescu deschide noul sezon „Nocturne”, emisiune prezentată de Marina Constantinescu, luni, 19 septembrie, ora 23.00, la TVR 1. 

Publicitate

„N-a fost fără emoţie întâlnirea cu Televiziunea Română, pentru că am avut ocazia să redescopăr locul în care am lucrat cu multă plăcere, acum aproape 15 ani. Am întâlnit colegi şi colege cu care am colaborat, inclusiv regizorul Aurel Badea. Marea bucurie a fost să stau de vorbă, timp de aproape o oră, cu Marina Constantinescu, o parteneră de dialog care ştie să te ghideze ca nimeni altul între diferite teme şi subiecte – de la timpul prezent, la timpuri dispărute, între istoria mare şi istoria personală, totul cu naturaleţe şi farmec”, descrie Luca Niculescu revederea cu Televiziunea Română şi oamenii ei.

Luca Niculescu va povesti cu Marina Constantinescu despre copilăria lui, cariera şi despre cele mai frumoase locuri din capitala Franţei: „Mă bucur că nu m-am lăsat dezvrăjit de Paris. Totul acolo mi se pare minunat!”, mărturiseşte invitatul.

De ce se consideră Luca Niculescu „un om norocos”

Povestea străbunilor comercianţi (unii şcoliţi chiar la Manchester), a bunicii de la Paris, pe care a cunoscut-o abia după Revoluţia din 1989, a „titlului” oferit complice de propria familie, unul cu rezonanţă regală şi care trebuia ferit de urechile comuniştilor, cel de Luca al V-lea şi multe alte amintiri fac din invitatul „Nocturnelor”, după cum el însuşi recunoaşte, „un om norocos”.

Şi legătura sa cu spiritismul reprezintă un alt bun prilej de aduceri aminte şi amuzament.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus