Skip to main content

Rubrică nouă la matinalul Kiss FM. Cine vine în emisiunea lui Oprişan, Dinu şi Băcanu? A lucrat doi ani la Digi24

 
Rubrică nouă la matinalul Kiss FM. Cine vine în emisiunea lui Oprişan, Dinu şi Băcanu? A lucrat doi ani la Digi24

Rubrică nouă la matinalul Kiss FM. Marco Badea va avea o rubrică la matinalul de la Kiss FM. Jurnalistul se alătură matinalilor Cătălin Oprişan, Ciprian Dinu şi Corina Băcanu.

Publicitate

Rubrica pe care o va prezenta Marco Badea se numeşte Lista lu' Marco şi va fi alături de cei trei matinali, începând de mâine, 29 februarie. El va fi prezent la DessKiss Dimineaţa în fiecare joi, notează kissfm.ro.

Marco va aduce noutăţi despre diverse teme, care pot varia de la artă, politică şi divertisment. El a debutat ca jurnalist la Digi FM, unde a lucrat în perioada 2016-2018. Acesta a mai fost în echipa site-ului digi24.ro, însă a întrerupt colaborarea după doi ani.

Marco Badea:

„E o rubrică pentru tinerii din generaţia Z făcută din perspectiva unuia de-ai lor. Îmi doresc să-i provoc pe oameni să vorbească mai mult despre ce se întâmplă cu ei şi viaţa lor în lumea asta care se schimbă în fiecare zi.

Hai să descoperim împreună ce se întâmplă în lumea în care trăim, într-o vreme în care nu mai avem timp nici măcar de o cană de cafea.” 

„Explicativ cu Marco Badea” un nou proiect personal

Totodată, jurnalistul povesteşte pentru Paginademedia, despre un nou proiect. Mai exact este vorba de o platforma video, care se numeşte „Explicativ cu Marco Badea”. Proiectul va fi lansat la finalul lunii martie.

Ce produs va fi mai exact?
 
O platformă de jurnalism video de informare şi explicare a ştirilor şi fenomenelor sociale, economice şi politice interne şi globale.
 
„Eu voi explica foarte clar lumea din jurul nostru, de la războiul din Ucraina la impactul schimbărilor climatice, pericolul extremismului şi de ce e important să mergi la vot”, spune Marco Badea pentru Paginademedia.
 
Vor fi câte trei episoade pe săptămână: 
  • Explicativ cu Marco Badea 
  • Un interviu cu un invitat sub formă de podcast
  • Şi o pastilă despre ecologice, schimbări climatice şi mediu, care se va numi Lumea Verde cu Marco Badea. 
„Produsul nostru are misiunea de a explica informaţia, nu de a o livra către public sub formă de ştire ca orice agenţie de ştiri. Ne dorim să îi facem pe oameni mai atenţi la lucrurile din jurul lor, mai pregătiţi în lupta cu dezinformarea şi mai dornici să consume conţinut de calitate, informativ”, spune el.
 
Despre Marco Badea:
  • A studiat Dreptul şi Ştiinţe Politice
  • A debutat ca jurnalist în echipa Digi FM, unde a lucrat în perioada 2016-2018.
  • În 2019 a lucrat la realizarea singurului ghid independent pentru Alegerile Parlamentare.
  • Din 2020 este colaborator şi pentru site-ul Republica.
  • În perioada 2020-2021 a lucrat, pentru echipa Zix Group Publishing (deţinută de Dragoş Vîlcu) la lansarea site-ului Panorama.
  • A cofondat site-ul dialectica.ro, platformă la a cărei relansare lucrează în prezent şi speră să fie gata în luna septembrie.

Citeşte şi: Demisie la digi24.ro. Tânărul jurnalist Marco Badea: „Nu vreau să alerg doar după trafic”

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus