Skip to main content

Marius Vintilă vine la Digi FM. Ce va face?

 
Marius Vintilă vine la Digi FM. Ce va face?

Marius Vintilă intră în echipa postului de radio Digi FM. El va fi "vocea staţie". Cu alte cuvinte, Marius Vintilă va pune voce pe promo-uri, jingle-uri şi tot ce ţine de identitatea postului de radio.

Publicitate

Marius va lucra împreună cu Mara (Camelia Panaitescu), o voce cunoscută atât din campanii publicitare, cât şi din colaborări muzicale cu trupe precum Zob, Sensor şi Subcarpaţi.

Vintilă are o experienţă îndelungată în radio şi voice over. A lucrat încă din anii '90 la Pro FM. De-a lungul timpului, şi-a trecut în palmares postul Radio Guerrilla, dar şi Europa FM şi postul TV Prima TV (unde a fost voice over).

Timp de 17 ani, a fost voice-over pentru National Geographic, iar o perioadă a fost vocea Kiss FM.

Citeşte şi: TRANSFER. Vlad Craioveanu a lăsat postul lui Sârbu şi Tucă. Se va auzi la Digi FM

Ce spune Marius Vintilă?

„Sunt bucuros să fac parte din nou dintr-o echipă de radio, mai ales că majoritatea viitorilor mei colegi îmi sunt în acelaşi timp foşti colegi. A fost o plăcere să mă prezint la interviul pentru acest job. El ne-a oferit ocazia să vorbim atât despre vremurile bune de altădată, cât şi despre vremurile bune care vor veni.

Dincolo de cadrul familiar în care îmi voi defăşura activitatea există însă seriozitatea cu care am învăţat să tratăm radioul în peste 20 de ani de când ne ocupăm cu asta. Aceasta este provocarea din fiecare zi pentru noi, cei care suntem vechi în meserie.

De asemenea, voi lucra în premieră la un radio de ştiri, de aceea mă aştept să am multe de învăţat de la colectivul redacţional”.

"Pentru noi, venirea lui Marius Vintilă în echipa Digi FM este o veche dorinţă, acum împlinită", spune Cătălin Ivan, director Digi FM. "Talentul, tonul inconfundabil, versatilitatea şi experienţa lui ne-au adus împreună pentru a livra mesaje memorabile", continuă el.

Citeşte şi: TRANSFER. Vlad Craioveanu a lăsat postul lui Sârbu şi Tucă. Se va auzi la Digi FM

Citeşte şi: Marius Vintilă vine la Europa FM

Citeşte şi: Marius Vintilă, voice-over la Prima TV

Citeşte şi: Radio Seven va fi lansat vineri cu Mihai Găinuşă şi Marius Vintilă în echipă. Cum arată grila

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gascoigne Gascoigne
    @ Dragos Da' ce face ma cu vocea? Canta, recita, dubleaza voci? Citeste niste ineptii pe un ton grav, lucruri pe care le poate face ABSOLUT oricine. Cat despre munca, ti-as recomanda sa canti la alta masa. P-asta n-o poate face chiar oricine, sper sa te descurci!
  • Milogel Milogel
    Bravo Adela iar lider minichef nimic ha

    Adela sub Survivor si Fierbinti. MasterChef peste Umor Sec. Ha ha ha !
  • Copac Copac
    Zanga Vintilă
  • Mile Mile
    Bravo Adela iar lider minichef nimic ha
  • ama ama
    Marius are una dintre cele mai bune voci masculine din tara. Are, spre norocul lui, si creier, si vorbe la el. Ar putea face acolo si talk show. Felicitari !
  • Dragos Dragos
    Gascoine, dar de unde stii tu ca n-a muncit in viata lui? Esti taica-su? Tu ce muncesti? Muncesti sa dai din degetele din fata unui ecran? Ce usor e sa arunci cu noroi!
  • Gascoigne Gascoigne
    Inca unul care n-a muncit o clipa in toata viata lui.
  • Cris Cris
    Ce-au facut turcii la Plevna..Gogoși cu smoală.
  • Soby Soby
    *la Radio Guerrila înainte.

    Am uitat să pun cuvântul înainte la fraza când Vintilă era coleg cu Craioveanu la Radio Guerrilla până în decembrie 2011. Vintilă a părăsit Radio Guerrilla în decembrie 2011.
  • Soby Soby
    Digi FM devine un fel de Radio Guerrilla. Bravo! Marius Vintilă a lucrat cu Vlad Craioveanu la Radio Guerrilla.

    Radio Guerrilla este în declin: Când dau la Radio Guerrilla, aud voci peste melodii și a devenit un radio PSD față de înainte.

Trimite un comentariu

sus