Skip to main content

Marius Vintilă, voice-over la Prima TV

 
Marius Vintilă
Marius Vintilă

Marius VintilăMarius Vintilă s-a alăturat de curând echipei Prima TV, fiind noul voice-over al staţiei din Pipera.

Publicitate

Vintilă are o experienţă în media de peste 12 ani. Cu toate astea, pentru a deveni noua voce Prima TV, Marius nu a fost scutit de casting, după cum el însuşi mărturiseşte.

Marius Vintilă:

“În urma cu două luni am primit o propunere de colaborare, ca voce de post, din partea Prima TV. Pentru asta am participat, ca orice artist serios, la un casting, chiar dacă experienţa mea în domeniul "voice-over" depăşeşte 12 ani. Astfel, după mai mult de doi ani de lucru ca independent, lup singuratic, am reintrat într-un colectiv, într-o echipă. Nu e nici o lună de când lucrăm împreună şi deja mă simt integrat. Asta şi pentru că, pe de o parte îi cunoşteam pe unii dintre ei, pe de alta fiindcă anii de experienţa în TV din departamentul promo de la Prima sunt greu de calculat fara abac. Pe scurt, sunt bucuros ca am reînceput să îmi fac meseria într-o echipă profesionistă şi bine articulată.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexandrescu Alexandrescu
    Intradevar, pacat de guerrilla. Ultimul mohican ramas acolo, Dobro, mi se pare tot mai batranicios, mai mistic, mai religios, mai socialist.. Eu unul ascul Guerrilla de peste 10 ani... inainte inca de a se infiinta - la Cluj au intrat pe frecventele fostului CD-Radio - post local de la Cluj. Ascultam CD-Radio de multi ani deja, si am ramas in continuare pe acele frecvente si am ascultat Guerrilla. Parca acum vad cand au venit Dobro si Craio in Cluj.. totul era ROX in centru :D Era intradevar un radio fain, Dobro era spontan, rebel, anarhist, de dreapta.. Nu stiu ce s-a intamplat in ultimii 2-3 ani, dar a cotit-o rau catre misticism ortodox si catre stanga socialista... Faceti o comparatie intre Dobro de acum 5-6 ani si cel de acum. Este de nerecunoscut. S-a schimbat enorm, nu stiu daca in bine sau rau, dar e alta persoana. Vreau fostul Radio Guerrila, vreau vechea echipa, vreau vechiul Dobro!
  • Cata Cata
    Ce s-a intamplat cu Dan Creta? L-am auzit pe la stiri.
  • Adi Adi
    Sa ceara si el banii inainte ca altfel in mai vede de la Burci..... de Paste!
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Marius Vintila nu mai e la Guerrilla de peste un an,din februarie.A plecat la Europa FM,ca ulterior sa ajunga voice-over la Prima TV.
  • Horea Horea
    cum ar zice Dobro.. "basescu e de vina" :))))
  • Horea Horea
    Ma bucur pt. el, dar imi pare rau ca s-a facut tandari echipa de la fostul Radio Guerrilla

Trimite un comentariu

sus