Skip to main content

MasterChef revine la Pro TV. Un nou sezon se (pre)găteşte diseară

 
MasterChef revine la Pro TV. Un nou sezon se (pre)găteşte diseară

După doi ani de absenţă, „MasterChef” se întoarce. Joseph Hadad, Chef Foa şi Radu Dumitrescu sunt cei trei juraţi care vor da verdictele şi vor hotărî soarta participanţilor pasionaţi de gătit.

Publicitate

„MasterChef” va putea fi urmărit de două ori pe săptămână: în serile de miercuri şi joi, de la ora 20.30. Concurenţii show-ului vor lupta pentru titlul de MasterChef şi marele premiu de 50.000 de euro. 

Deşi iniţial fusese anunţat cu trei ediţii pe săptămână, emisiunea a rămas cu doar două difuzări, chiar înainte de debut, după cum a anunţat TVMania. Astfel, vineri, în loc de cea de-a treia ediţie „MasterChef”, pe post va intra un film de acţiune cu Liam Neeson în rol principal.

„Sezonul MasterChef din acest an va fi unul spectaculos, plin de provocări şi, mai ales, creativ! Veţi vedea farfurii cu totul deosebite, concurenţi înzestraţi cu multă ambiţie şi energie. Nu vor lipsi nici momentele emoţionante, cu zâmbete şi lacrimi! De asemenea, ne vom delecta şi cu prezenţa unor invitaţi speciali. Să fie cu pasiune şi gust!”, a spus Chef Joseph Hadad pentru TVMania.

„Noul sezon MasterChef a fost surprinzător din primele clipe. De când mi-am cunoscut colegii de jurizare, iar chimia a fost fantastică, aşa că ne-am distrat teribil la filmări, până la concurenţii care ne-au impresionat cu modul în care s-au prezentat. Pandemia pare-se că i-a ajutat să se perfecţioneze în ale gătitului. Avem poveşti din bucătărie, din farfurie, dar şi poveşti de viaţă care sunt sigur că îi vor ţine cu sufletul la gură pe toţi cei care ne vor privi”, a spus Chef Foa.

„Va fi un sezon cu de toate şi abia aştept să vadă şi cei de acasă ce a ieşit. Am întâlnit concurenţi pasionaţi de bucătărie care vor evolua sub presiunea concursului. Vor trece prin momente şi stări diferite, dar nici noi nu vom scăpa! Va fi cu multe provocări, poveşti de viaţă, invitaţi speciali, dar, nu în ultimul rând, cu reţete şi farfurii de MasterChef!”, a spus Chef Radu Dumitrescu.

Noul sezonul al show-ului aduce şi un nume nou în juriu, pe Chef Radu Dumitrescu. 

MasterChef, debut pe Pro TV în 2013

Istoria MasterChef. Primul sezon al show-ului MasterChef a fost difuzat în anul 2012 cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu. Emisiunea era prezentată de Răzvan Fodor şi produsă de Mona Segall.

În vara lui 2013, postul a difuzat un MasterChef - cu vedete, câştigat de Elena Lasconi.

În 2014 a avut  loc prima modificare în componenţa juriului. Cei trei chefi şi producătorul Mona Segall au plecat la Antena 1 şi au fost înlocuiţi de Chef Patrizia Paglieri, Chef Adrian Hădean şi Chef Florin Scripcă (Foa).

În penultimul sezon (difuzat în 2017) s-a schimbat din nou juriul. După ce au jurizat timp de două sezoane, cei trei au fost înlocuiţi cu Chef Samuel Le Torriellec, Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu.

Show-ul culinar al Pro TV-ului nu s-a mai ţinut din toamna anului 2019. Ultimul sezon, cel din toamna lui 2019, a venit cu un format schimbat şi nici nu s-a mai difuzat de la 20:30, ci de la 22:30.

În 2019, MasterChef era difuzat de patru ori pe săptămână, de luni până joi. Sezonul s-a încheiat în noiembrie şi a fost câştigat de Alina Gologan.

De asemenea, acel sezon a avut şi un juriu schimbat total în comparaţie cu precedentele ediţii. Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru (fost concurent al emisiunii) şi Cosmin Tudoran, fost membru al trupei Cassa Loco, au fost cei trei juraţi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cine a produs sezonul asta? Familiile concurentilor nu au ce cauta in bucatarie cu cei care gatesc, penibil.
  • Sunt șanse mari ca Masterchef, programat în felul ăsta să fie lider!
  • Așa spuneați și de revelionul ProTv dar uite ca a fost cel mai urmărit! Sa va vedem mâine ce mai ziceți
  • din pacate acest format nu mai are credibilitate cu atatea schimbari de juriu,,,Foa r antipatic rau si show-ul are de pierdut,si cred ca si ia rau bataie de la telenovela ieftina de la kanal d
  • audiențele din seara asta probabil mai puțin Kanal D vor fi afectate pentru marile televiziuni sunt trei meciuri foarte bune în seara asta un el clasico chiar dacă este supercupă va clasa Digi în top 4 top 5 mai este și Juventus Inter mai este și Tottenham Chelsea vor Ciupi și astaea două ceva audiență nu la fel de multă precum el clasico dar vor Ciupi
  • Nu cred ca MasterChef va ramane mai mult de o saptamana doua la 20:30. Masterchef va lua azi, o bataie sora cu moartea de la Poftiti pe la noi. Masterchef e cel mai bun format de cooking, dar in Romania acest show este afectat de nenumaratele schimbari prin care a trecut. Chiar nu inteleg obsesia producatorilor Masterchef pentru juratii care stalcesc limba romana!
  • Poate e mai bine asa.Vineri era gresit,mai bine temporar sa fie filme

Trimite un comentariu

sus