Skip to main content

MasterChef revine la Pro TV. Un nou sezon se (pre)găteşte diseară

 
MasterChef revine la Pro TV. Un nou sezon se (pre)găteşte diseară

După doi ani de absenţă, „MasterChef” se întoarce. Joseph Hadad, Chef Foa şi Radu Dumitrescu sunt cei trei juraţi care vor da verdictele şi vor hotărî soarta participanţilor pasionaţi de gătit.

Publicitate

„MasterChef” va putea fi urmărit de două ori pe săptămână: în serile de miercuri şi joi, de la ora 20.30. Concurenţii show-ului vor lupta pentru titlul de MasterChef şi marele premiu de 50.000 de euro. 

Deşi iniţial fusese anunţat cu trei ediţii pe săptămână, emisiunea a rămas cu doar două difuzări, chiar înainte de debut, după cum a anunţat TVMania. Astfel, vineri, în loc de cea de-a treia ediţie „MasterChef”, pe post va intra un film de acţiune cu Liam Neeson în rol principal.

„Sezonul MasterChef din acest an va fi unul spectaculos, plin de provocări şi, mai ales, creativ! Veţi vedea farfurii cu totul deosebite, concurenţi înzestraţi cu multă ambiţie şi energie. Nu vor lipsi nici momentele emoţionante, cu zâmbete şi lacrimi! De asemenea, ne vom delecta şi cu prezenţa unor invitaţi speciali. Să fie cu pasiune şi gust!”, a spus Chef Joseph Hadad pentru TVMania.

„Noul sezon MasterChef a fost surprinzător din primele clipe. De când mi-am cunoscut colegii de jurizare, iar chimia a fost fantastică, aşa că ne-am distrat teribil la filmări, până la concurenţii care ne-au impresionat cu modul în care s-au prezentat. Pandemia pare-se că i-a ajutat să se perfecţioneze în ale gătitului. Avem poveşti din bucătărie, din farfurie, dar şi poveşti de viaţă care sunt sigur că îi vor ţine cu sufletul la gură pe toţi cei care ne vor privi”, a spus Chef Foa.

„Va fi un sezon cu de toate şi abia aştept să vadă şi cei de acasă ce a ieşit. Am întâlnit concurenţi pasionaţi de bucătărie care vor evolua sub presiunea concursului. Vor trece prin momente şi stări diferite, dar nici noi nu vom scăpa! Va fi cu multe provocări, poveşti de viaţă, invitaţi speciali, dar, nu în ultimul rând, cu reţete şi farfurii de MasterChef!”, a spus Chef Radu Dumitrescu.

Noul sezonul al show-ului aduce şi un nume nou în juriu, pe Chef Radu Dumitrescu. 

MasterChef, debut pe Pro TV în 2013

Istoria MasterChef. Primul sezon al show-ului MasterChef a fost difuzat în anul 2012 cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu. Emisiunea era prezentată de Răzvan Fodor şi produsă de Mona Segall.

În vara lui 2013, postul a difuzat un MasterChef - cu vedete, câştigat de Elena Lasconi.

În 2014 a avut  loc prima modificare în componenţa juriului. Cei trei chefi şi producătorul Mona Segall au plecat la Antena 1 şi au fost înlocuiţi de Chef Patrizia Paglieri, Chef Adrian Hădean şi Chef Florin Scripcă (Foa).

În penultimul sezon (difuzat în 2017) s-a schimbat din nou juriul. După ce au jurizat timp de două sezoane, cei trei au fost înlocuiţi cu Chef Samuel Le Torriellec, Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu.

Show-ul culinar al Pro TV-ului nu s-a mai ţinut din toamna anului 2019. Ultimul sezon, cel din toamna lui 2019, a venit cu un format schimbat şi nici nu s-a mai difuzat de la 20:30, ci de la 22:30.

În 2019, MasterChef era difuzat de patru ori pe săptămână, de luni până joi. Sezonul s-a încheiat în noiembrie şi a fost câştigat de Alina Gologan.

De asemenea, acel sezon a avut şi un juriu schimbat total în comparaţie cu precedentele ediţii. Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru (fost concurent al emisiunii) şi Cosmin Tudoran, fost membru al trupei Cassa Loco, au fost cei trei juraţi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mila Mila
    Săracii postaci nu pot sa creadă ha

    Ce sa creada postac ? Marinica Zero sub filme antice ha
  • Mile Mile
    Săracii postaci nu pot sa creadă ha
  • Mila Mila
    Postaci v ați dat foc la valiza ha ha ha

    Ca Antenuta Zero cu Cunoscuti Adelinari Umori Sec Bucatari Zero Marinica Zero ?
  • Marinic Marinic
    Dezastru aseară la film era rating peste

    Ca luni si marti. Cu filmul peste Marinica Zero.
  • Zero Zero
    O sa fie măcelăriți de chefi fără limite

    Si Bucatarii Zero măcelăriți de Fierbinti. Ca si Asiaticii Zero.
  • Mile Mile
    Postaci v ați dat foc la valiza ha ha ha
  • Mile Mile
    Cine s a saturat postaci plătiți ha
  • Gicu Gicu
    Sincer devine penibil cum Pro Tv caută tot felul de targeturi comerciale de audiență pentru a fi lideri ( acum ESOMAR ABC, nu mai ESOMAR ABCD). E clar că sunt în până de idei, și au echipe de productie de nivel National Tv. Masterchef-uțul de aseară a fost vai de capul lui. Produs parcă pentru Prima tv. Sincer, cine v-a învățat să filmați cadrele pe farfurii așa?! Picture in picture aproape deloc. Doamne fereste. Unde a ajuns Pro ul?! Numai la o singură masă se gătește inainte de prezentarea farfuriilor in fata chefi-lor?! Pare că nu e nimeni pe acolo.
  • Mile Mile
    Dezastru aseară la film era rating peste
  • Mile Mile
    O sa fie măcelăriți de chefi fără limite
  • Sabina Sabina
    Ediția Masterchef de aseară a condus topul audienței în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABC, considerat de advertiseri ca fiind ”target comercial premium”, cu 8.9 puncte de rating și 23.2% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 7.9 puncte de rating și o cotă de piață de 20.5%. În categoria ESOMAR ABCD, în rândul publicului menționat anterior, emisiunea a înregistrat 8.6 puncte de rating și o cotă de piață de 21.4%.
  • ABC+ ABC+
    @Expertul, nu cred că își vor lua bătaie, cel puțin pe Național Kanal D o să fie pe locul1, dar pe Urban și Comercial nu cred că Poftiti o să-i depășească.

    Multe comentarii la Poftiti că oamenii S-au săturat de Marin și Varciu
  • Anonim Anonim
    Am urmărit prima ediție de MasterChef din acest sezon. Pot spune că a fost ok, dar au fost multe chestii care nu mi-au plăcut. Dintre toți cei 3 chefi, FOA mi se pare cel mai ok în ceea ce face, ceilalți doi pare că preferă să-i menajeze pe concurenți. De exemplu, în seara asta a venit o tipă care efectiv A UITAT SĂ SCOATĂ OASELE DIN SOMON, la un concurs de gătit!! Doar Foa i-a dat un "Nu", ceilalti doi au trecut-o mai departe. Aici nu e școală de gătit, e un concurs de gătit. Foa mi se pare singurul care e în stare să spună un NU hotărât unui concurent atunci când e cazul. Joseph Hadad o fi el un chef bun, nu am ce spune, dar mi se pare cam bipolar: când se răstește fără motiv la concurenți, când plânge mai ceva ca în telenovele. Celălalt chef... Aproape a fost invizibil în seara asta. Sper ca în sezonul următor, ProTV să o aducă înapoi pe Patriza în juriu: ea și Foa formează un duo de senzație și cu siguranță ea nu ar fi permis genul de greșeli peste care ceilalți doi chefi au trecut în seara asta. Un alt minus al acestei emisiuni este că nu are un prezentator, mi se pare că farmecul scade la jumătate când aspectele pe care trebuia să le rostească un prezentator sunt acum rostite de chefi. Răzvan Fodor a fost extraordinar în acest rol, dar nu e de neînlocuit, ar fi putut recurge la intervenția unui alt prezentator, poate chiar Jorge care a făcut o figură frumoasă la Masked Singer. Nu-mi place nici ideea că acești concurenți intră direct în bucătărie, în primele sezoane luptau din greu pentru a-și asigura locul acolo, azi, din prima i-au adus pe toți în bucătăria respectivă. Formatul e incredibil, stabilește recorduri de audiență cam în fiecare țară unde e difuzat, dar la noi e un produs doar ok momentan, e departe de a fi BUN. Dacă îl păstrează pe FOA, iar în sezonul următor o aduc și pe Patrizia și fac rost de un prezentator, cred că va fi mult mai ok. Și poveștile astea lacrimogene, cum au fost cele din seara asta, nu fac decât să plictisească publicul. Eu una vreau să văd mâncare, rețete, gastronomie, nu vreau să aud de boli, leucemie, tumori sau ce s-a mai vorbit în seara asta. Mult succes în continuare! Se poate și mai bine. Poate măcar în acest sezon nu vom vedea scene de la dușuri cu concurenții, cum se întâmpla sezonul trecut. O rușine mai mare pentru acest format nici nu poate exista.
  • D D
    Iar emisiunea e chiar ok, față de ultimele sezoane, e mult mai bine
  • D D
    Cred că așa era și înainte, dacă nu mă înșală memoria :))))

Trimite un comentariu

sus