Skip to main content

Micutzu vine la iUmor, dar ca jurat. „Voi încerca să dau like acolo unde Cheloo va da dislike“

 
Micutzu, jurat la IUmor. Sursa foto: Antena 1
Micutzu, jurat la IUmor. Sursa foto: Antena 1

Micutzu se întoarce la iUmor, dar nu pe scenă, ci la pupitru. Cunoscutul stand-upper va fi juratul-surpriză în ediţia de duminică a show-ului umoristic, a anunţat Antena 1.

Publicitate

Micutzu se alătură Deliei, lui Cheloo şi lui Mihai Bendeac în jurizarea celei de-a şasea ediţii a sezonului 12 iUmor, duminică, 20 martie 2022, de la 20.00, la Antena 1.

Mi-a luat o săptămână să accept provocarea de a fi jurat iUmor pentru o ediţie şi încă nu ştiu de ce am făcut-o. Pentru această ediţie îmi propun să mă bazez pe colegii mei pentru că ei ştiu deja ce este de făcut şi voi încerca să dau like acolo unde Cheloo va da dislike.

Deşi nu pare, sunt foarte empatic, simt şi sunt influenţat de emoţiile oamenilor din jur şi acesta este şi motivul pentru care cred că nu aş fi bun ca jurat permanent al emisiunii.

Cu toate acestea, voi fi un jurat sincer şi dacă va fi un număr pe care nu îl voi considera amuzant, nu voi râde, oricum râd foarte greu şi rar”, a declarat Micutzu, potrivit unui comunicat al postului.

Un moment din emisiunea iUmor, de pe Antena 1, cu Micutzu, a intrat în primele zece cele mai urmărite clipuri de pe YouTube în 2017, clasându-se pe locul doi, după o parodie de pe Despacito, după cum a relatat Paginademedia.ro.

Citeşte şi: Un film cu BroMania, Micutzu şi Irina Nistor donează jumătate din încasări pentru Ucraina

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Caricatura asta folosește numele Dan Voiculescu și "Antenele" în show-uri scârboase de "stand-up", dar când vin bani de la "Antene" și Dan Voiculescu e ok :))

Trimite un comentariu

sus