Skip to main content

Platforma MOCAPP anunţă primele rezultate ale programului pentru influenceri. Peste 1000 de creatori de conţinut au devenit membri ai comunităţii

 
Platforma MOCAPP anunţă primele rezultate ale programului pentru influenceri. Peste 1000 de creatori de conţinut au devenit membri ai comunităţii

Platforma de Influencer Marketing MOCAPP, condusă de antreprenorul Florin Grozea, anunţă primele rezultate ale programului Influencer Accelerator by MOCAPP (IAM), dedicat creatorilor de conţinut aflaţi la început de carieră.

Publicitate

MOCAPP anunţă că peste 1000 de creatori de conţinut au devenit membri ai comunităţii, iar programul educaţional (Acceleratorul) are deja primii 32 de absolvenţi. 

În luna februarie, unul dintre studenţii programului IAM a fost recrutat de agenţia de talente Global Talent United. Este vorba despre creatorul de conţinut Iulian Panciu. 

„Universul lucrează în momentul în care ştii ce vrei. Influencer Accelerator a fost pentru mine fix ceea ce căutam: un nivel superior al carierei. Recomand tuturor creatorilor online să intre în acest program de accelerare susţinut de MOCAPP”, a spus Iulian Panciu, youtuber.

Programul Acceleratorului a oferit 80 de ore de mentorat, inclusiv sesiuni de coaching individual şi webinarii de grup, în timp ce în aplicaţia Comunităţii membrii au avut acces la peste 100 de ore suplimentare de discuţii şi sesiuni interactive.

Florin Grozea, fondatorul MOCAPP. 

„Am adunat în doar 4 luni cea mai mare comunitate profesională de creatori de conţinut din România, iar rezultatele au venit rapid: influencerii îşi clarifică mai uşor diferenţiatorii şi brandul personal, învaţă să interacţioneze mai atent cu brandurile şi îşi antrenează competenţele în campanii care îi ajută să îşi crească performanţa.

Programul a fost susţinut de echipa noastră de experţi şi de Mentori din industrie, iar agenţiile de talente au venit deja către noi pentru a recruta studenţi. A fost o mobilizare incredibilă, care arată nevoia de educaţie şi networking din piaţa românească de Influencer Marketing.”

 

MOCAPP anunţă că din primăvara aceasta, programul IAM îşi va deschide porţile şi pentru influenceri din Polonia. 

Citeşte şi: I.AM, un program pentru influenceri, lansat de MOCAPP

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus