Skip to main content

După ce se termină Survivor şi Hercai, Kanal D aduce un nou serial turcesc

 
După ce se termină Survivor şi Hercai, Kanal D aduce un nou serial turcesc

La finalul acestei luni, un nou serial turcesc debutează la Kanal D. Se numeşte „Nehir” (titlul original: „Baraj”) şi începe luni, 26 iulie, de la ora 20:00. 

Publicitate

Va fi cinci zile pe săptămână, de luni până vineri. 

Mutarea vine în contextul în care se termină Survivor (producţie care s-a văzut joi, vineri, sâmbtătă şi duminică) şi serialul turcesc Hercai (care a acoperit zilele de luni, marţi şi miercuri).

Finala Survivor este sâmbătă, 10 iulie. De luni, 12 iulie, Kanal D va baga de luni până vineri Hercai. 

Pe 23 iulie, Hercai ajunge la final. Aşadar, postul Dogan va avea cinci zile pe săptămână serialul turcesc Nehir (din 26 iulie), iar în weekend va avea Roata Norocului (din 11 iulie). 


Citeşte şi: Nou sezon Roata Norocului pe Kanal D. Când începe emisiunea


Citeşte şi: Show-ul „Survivor” se pregăteşte de finalul sezonului. Când e finala


Povestea serialului Nehir

„Nehir” descrie povestea unei tinere care duce o luptă continuă pentru supravieţuire. Nehir Aksu, interpretată de actriţa Biran Damla Yilmaz, a avut o copilarie extrem de dificilă. Abandonată de către părinţi, aceasta s-a confruntat cu greutăţile vieţii în orfelinat.

Ajunsă la adolescenţă, o cunoaste pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), o femeie foarte inteligenţă care o ia pe frumoasa fată sub aripa ei protectoare, si o învaţă cum să supravieţuiască.

Nehir şi Zerrin devin, astfel, „partenere de afaceri”. Nehir va profita din plin de frumuseţea sa, şi va folosi acest avantaj pentru a cuceri tot mai muţi oameni bogaţi, influenţi, iar Zerrin pretinde că este mama frumoasei fete.

Duo-ul funcţionează fără cusur până într-o zi când, în timp ce îşi căutau următoarea ţintă, Zerrin observă că Nehir este foarte apropiată de un personaj numit „Nazim”.

Alături de actriţa Biran Damla Yılmaz, cea care interpretează rolul principal feminin Nehir, din distribuţie mai fac parte Feyyaz Duman (rol Nazim Guney), Burak Yörük (Tarik Yilmaz), Sumru Yavrucuk (Zerrin), Iman Casablanca (Zehra), Sait Genay (Orhan) şi Tună Orhan (Ekrem).

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tarra Tarra
    Un serial plictisitor, prost jucat, serial de umplutura, pentru a ocupa din timp, pana ce difuzeaza un serial bun!!! Dupa fenomenul Hercai, care ne-a tinut lipiti de ecrane, cu performante actoricesti de exceptie, aduce un serial ca Nehir!! M-am uitat la primele 2 episoade si imi ajunge! Am asteptat cu nerabdare noul serial, Doctorul-minune, a inceput si il voi urmari, pentru ca este bun, bine jucat, actori buni! Asa da, daca vor audienta! Si pentru ca ei stiu asta, au vazut audientele, au mutat Nehir, lunea la 22,30 si Doctorul minune, de luni oana vineri de la 20,00!!! Este bine din nou la KanalD
  • DeBroin DeBroin
    Cu cine a concurat ca e cam nimica ha

    Nu conteaza asta postacule ? Auzi cu cine a concurat.
    Pai de ce nu a lungit Antenuta Zero Bucatarii ? Punea Bucatareala Zero de la ora 20:30 pana la ora 22:30. Simplu. Asa lungea emisiunea si se batea cu meciurile de fotbal.
    Pana atunci. Taci si plangi ca Antenuta a fost spulberata aseara. Ha ha ha !
  • Mile Mile
    Cu cine a concurat ca e cam nimica ha
  • Kanie Kanie
    Nu inseamna ca nu prinde la noi

    Postacule, Antenuta Zero iar umilita aseara. Ha ha ha !

    Calificarea Angliei în finala EURO 2020 a fost lider de audiență în intervalul 22:00 – 24:36. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 12.8 puncte de rating și 42.9% cotă de piață, de patru ori mai mult față de ANTENA 1 care avea doar 3.2 puncte de audiență și 10.9% share. În același interval, la nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a înregistrat 12.2 puncte de audiență și 47.3% share, în timp ce ANTENA 1 avea cifre de șase ori mai mari, înregistrând 2.2 puncte de audiență și 8.4% share.

    Peste 2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit meciul, iar în minutul de maximă audiență de la 22:45, peste 2.4 milioane de români se uitau la semifinală.
  • Mile Mile
    Nu inseamna ca nu prinde la noi
  • Ionut Ionut
    Varza, stia Kanal D ca acest serial are audiente mici in Turcia. Nu degeaba l-au programat vara, nu toamna-iarna.
  • Varza Varza
    Un serial incredibil de plictisitor. În Turcia mai mult de 5 puncte rating nu a avut niciodată. Toţi actorii joacă exagerat şi îmbătrânit. Apropo, şi Pro 2 şi Happy Channel aduc seriale noi luna asta, dar nu aţi mai făcut ditamai articolul

Trimite un comentariu

sus