Skip to main content

Nou sezon Roata Norocului pe Kanal D. Când începe emisiunea

 
Foto: Kanal D
Foto: Kanal D

Kanal D anunţă un nou sezon al emisiunii „Roata Norocului”. Emisiunea concurs prezentată de Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi începe din iulie.

Publicitate

Concret, prima ediţie se va difuza duminică, 11 iulie, de la ora 20:00. La fel ca până acum, Roata Norocului va avea o ediţie pe săptămână, în ziua de duminică.

Precedentul sezon s-a văzut pe TV în vara şi toamna anului trecut, fiind filmat în condiţii de pandemie, cu distanţare socială şi puţin public în sală.

La fel ca în anii anteriori, emisiunea pune la bătaie multe premii: de la electronice, electrocasnice, vacanţe, premii în bani şi până la marele premiu - o maşină.

"Consoanele şi vocalele vă aşteaptă să le potriviţi, iar  premiile... să le câştigaţi! Sunt fericită să revin în casele dumneavoastră şi să vă aduc zâmbetul pe buze. Ne aşteaptă o vară cu noroc!", a spus Ana-Maria Barnoschi.

"Ce dor mi-a fost de reîntâlnirea cu voi şi ce dor mi-a fost să ne simţim bine împreună! Fiţi cu ochii pe concurenţii de la <Roată Norocului>; pe lângă distracţia la maximum, aceştia vor avea parte şi de provocări inedite. Pregătiţi-va să râdeţi copios în vara aceasta!", a adăugat Bursucu.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pogberel Pogberel
    Chiar bun ca începe e interesanta

    Si va fi sub Pro TV dar peste Antenuta Zero. Ha ha ha ! Locul 3 comercial 7 zile din 7. Plange postacule de ciuda !

    Treci aici si baga un comentariu fricosule. Meciul 12 rating peste finala Bucatarilor Zero. Hai postacule, baga aici un comentariu:
    https://www.paginademedia.ro/audiente-tv/campionat-fotbal-euro-2020/audiente-euro-2020-franta-elvetia-20266301
  • Mile Mile
    Chiar bun ca începe e interesanta
  • Xakira Xakira
    Singura emisiune bună

    Singura emisiune buna e Survivor. De multe ori peste Antenuta Zero si Bucatarii Zero. Ha ha ha !
  • Mile Mile
    Singura emisiune bună

Trimite un comentariu

sus