Skip to main content

O fostă concurentă X Factor şi Anda Adam, primele concurente ale noului sezon Bravo, ai stil!

 
Anda Adam. Foto: Kanal D
Anda Adam. Foto: Kanal D

Kanal D a anunţat primele concurente ale noului sezon "Bravo, ai stil! Celebrities. Sezonul şapte al emisiunii va debuta în toamnă.

Publicitate

Nicoleta Nucă, fostă concurentă la X Factor în 2014, şi Anda Adam sunt primele concurente anunţate.

Nucă este o cântăreaţă care s-a făcut remarcată în 2014 la X Factor, când a făcut parte din echipa lui Ştefan Bănică. De asemenea, ea a mai participat la emisiunile „The Four” şi „Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

Pe de altă parte, Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute soliste din România, având o carieră de peste 20 de ani.

Ce au declarat cele două:

Anda Adam: ”Imaginea, stilul unei femei constituie o prima carte de vizită, "te poziţionează" în faţa oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în faţa publicului este extrem de important.

Cred că de-a lungul timpului, am reuşit să îmi construiesc o imaginie stilistică proprie, ce mă defineşte şi mă completează, alături de muzica mea. Noi, ca artişti, ştim că publicul este foarte atent la imaginea pe care noi o promovăm. Nu de puţine ori am fost trendsetter în ceea ce priveşte stilul vestimentar, am dat tonul şi în materie de hairstyling, exemplificând în acest sens apariţia mea cu breton, în videoclipul "Dacă ar fi", când foarte multe fete au apelat la acelaşi hairstyling. Abia aştept provocarea "Bravo, ai stil! Celebrities". Poate fata!”

Nicoleta Nucă: „Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac. 

Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities" va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranţă voi învaţa lucruri noi despre mine, despre oameni şi asta mă motivează cel mai mult. Am un stil versatil şi sunt sigură că în competiţie voi învăţa multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu ştiam până acum şi care mă vor ajuta pe viitor"

CITEŞTE ŞI: Kanal D pregăteşte un nou sezon „Bravo, ai Stil”. Din toamnă

Sezon nou Bravo, ai stil! din toamnă

Kanal D a anunţat, la finalul săptămânii trecute, că pregăteşte în toamnă un nou sezon al emisiunii Bravo, ai stil!.

Ilianca Vandici va continua să prezinte emisiunea. Detalii despre juriu încă nu au fost dezvăluite.

Sezonul trecut de „Bravo, ai stil” a fost difuzat în două „reprize”, în 2020. Emisiunea a început primăvara, însă filmările au fost oprite din cauza pandemiei. Totul a fost reluat în august.

Cânţăreaţa Alexandra Ungureanu a câştigat sezonul cu numărul şase. Juriul de anul trecut a fost format din Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu şi Maurice Munteanu.

FOTO. Primele concurente anunţate în emisiunea Bravo, ai stil

  • Anda Adam
  • Nicoleta Nucă
Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marliescu Marliescu
    Duminică e marea finală mireasa

    Cu audiente zero. Ha ha !
  • Bananovici Bananovici
    Unele emisiuni chiar fac vedete bravo

    Exact. Ca Romanii au talent si Vocea Romaniei.
  • Mile Mile
    Duminică e marea finală mireasa
  • Mile Mile
    Unele emisiuni chiar fac vedete bravo

Trimite un comentariu

sus