Skip to main content

Nou şef peste comunicarea festivalului Electric Castle. Are peste 20 ani de experienţă şi multe premii în palmares

 
Ema Prisca
Ema Prisca

Festivalul Electric Castle are un nou şef pe zona de comunicare. Este vorba despre Ema Prisca, care va ocupa rolul de Chief Marketing Officer, anunţă reprezentanţii festivalului. 

Publicitate

Cu peste 20 de ani de experienţă în domeniul comunicării, Ema Prisca va coordona întreaga echipă de comunicare. 

„Un brand cultural puternic, o echipă extrem de pasionată şi o audienţă tânără şi inteligentă au făcut din Electric Castle o propunere seducătoare. E triunghiul de aur. Mă alătur Electric Castle într-o perioadă problematică pentru toate brandurile culturale şi de entertainment, iar asta face totul foarte intens.

Pentru prima oară în carieră, mă bucur să pot experimenta ce înseamnă a-ţi pune mintea, emoţiile şi experienţa în slujba unui singur brand, unul special, ce oferă identitate comunităţii sale”, spune Ema Prisca.

De-a lungul timpului, aceasta a condus departamente de creaţie în agenţii internaţionale, a lucrat în patru ţări şi a câştigat peste 60 de premii internaţionale printre care Cannes Lions şi Euro Effie.

Campaniile de comunicare dezvoltate pentru clienţi din cele mai diverse domenii au fost derulate în Europa de Est şi de Vest, Eurasia şi America Latină.

Ema Prisca este absolventă a EMBA la Berlin School of Creative Leadership şi profesor invitat la ESADE Business School Barcelona.

Mihai Păun, director Electric Castle: 

„Suntem o echipă atipică, foarte ataşată de ce am reuşit să creăm în cei 8 ani de existenţă.

În acest amalgam, în care se întâlnesc oameni ce cunosc festivalul de când era doar o idee şi colegi ce ni s-au alăturat în ultimele luni, avem încredere că Ema va fi nucleul de la care toată creativitatea noastră va lua o direcţie strategică proaspătă. Conexiunea cu ea a fost imediată, ne bucurăm să o avem, la Cluj, alături de noi”, menţionează acesta. 

Oficialii Electric Castle spun au în pregătire mai multe proiecte pentru această vară, însă menţionează că „implementarea lor urmează a fi definitivată odată cu stabilirea de către autorităţi a normelor finale în care evenimentele vor putea avea loc în următoarele luni”, conform unui comunicat de presă. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus