Skip to main content

De la TV, în online. Octavia Geamănu, fosta prezentatoare a Observatorului îşi face podcast

 
Sursa foto: Octavia Geamănu, Facebook
Sursa foto: Octavia Geamănu, Facebook

Octavia Geamănu, fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1, va avea podcast. Într-un anunţ pe canalul de YouTube, Octavia a spus că îşi va face podcast. Când va fi primul episod?

Publicitate

Podcastul se numeşte Gânduri bune, iar primul episod va fi difuzat pe 5 mai, ora 12.00, pe canalul de YouTube al Octaviei.

În anunţul de pe YouTube, fosta prezentatoare a vorbit şi despre procesul pe care îl are cu Antena 1 şi a mai precizat că cel puţin până la toamnă nu se va întoarce în televiziune.

"Referitor la cariera mea pe care o ştiaţi, să ştiţi că am ales să o pun cumva în cui şi cel puţin până la toamnă nu mă gândesc să mă întorc în TV", a spus Octavia.

Ce a spus Octavia pe YouTube?

"Am deja aproximativ o lună de când mi-am făcut acest canal de YouTube şi deja am strâns o comunitate aşa...unii ar spune mititică, dar mie mi se pare totuşi destul de mare.

Vedeţi aceste două fotolii, vedeţi aceste două microfoane? A ce arată? Exact. Arată a podcast. Cu alte cuvinte mi-am făcut podcast.

Aţi tot văzut în ultimele săptămâni cum am tot postat clipuri în care vorbesc singură. E fain să vorbesc singură dar pănă la un punct. E mult mai fain să vorbesc cu cineva. Aşa că de acum încolo voi avea partener de dialog.

Pentru că toate au un început, pornesc de aici cu acest podcast care se numeşte Gânduri bune şi nu întâmplător se numeşte Gânduri bune.

Odată pleacă de la faptul că eu cred foarte mult în puterea gândului, ce gândim aia materializăm, ce gândim aia vom trăi şi prin urmare trebuie să fim foarte atenţi la toate gândurile care ne trec prin minte şi să nu ne lăsăm controlaţi de le, ci să avem puterea să le controlăm noi pe ele, pentru că altfel linia între o viaţă echilibrată şi una dezechilibrată devine foarte fragilă.

Altfel, se numeşte Gânduri bune şi pentru că în ultimii ani aşa obişnuiesc să vă salut, iar voi aşa v-aţi obişnuit să îmi răspundeţi, cu gânduri bune.

Şi mai e un motiv pentru care se numeşte Gânduri bune. Pentru că în perioada pe care am traversat-o din punct de vedere profesional complet nefericită, dar pe care am traversat-o cu bine, cu ajutorul multora dintre voi, pentru că de fiecare dată când stăteam în redacţie acele opt ore efectiv degeaba, pe mine m-aţi ajutat foarte mult prin mesajele pe care mi le-aţi dat, prin încurajările pe care mi le-aţi trasmis şi prin gândurile bune pe care le-am citit în fiecare zi când deschideam Facebook-ul.

Aşa că acest podcast vine şi ca urmare a mesajelor pe care le-am primit de-a lungul timpului de la voi, în care îmi spuneaţi că am atâtea lucruri interesante de spus, încât ar fi păcat să nu fac asta.

Şi mai e ceva: Gânduri bune se numeşte cartea pe care o scriu şi care atunci când va fi gata sunt absolut sigură că o să vă bucure ochii şi mintea (...).

O dată pe săptămână mă găsiţi aici pe canalul de YouTube... În următoare perioadă, pe acest fotoliu vor lua loc diverşi prieteni de-ai mei. Pentru început aşa se face, îţi chemi prietenii, dar oameni foarte faini, inteligenţi. 

O să am grijă să vă aduc invitaţi faini de la care să aflaţi lucruri interesante şi să vă facă cu adevărat plăcere să mă urmăriţi, să mă ascultaţi."

Octavia a mai adăugat câteva aspecte în legătură cu procesul pe care îl are cu Antena 1:

"Referitor la cariera mea, în cazul în care există întrebări, aş vrea să fac o paranteză, pentru că o parte din presă s-a grăbit să scrie, că în momentul în care am încetat aşa la modul neplăcut contractul cu fostul meu angajator, mulţi au scris că am pierdut procesul.

Nu, nu am pierdut niciun proces. De altfel, aceste procese sunt pe termen lung. Nu se judecă aşa bătând din palme. Următorul termen este în iunie, deci nu s-a pus problema de vreun apel până acum sau mai ştiu eu ce.

N-am pierdut niciun proces, procesul merge înainte, viaţa merge înainte şi cu asta gata am încheiat paranteza, ca să fie lucrurile clare pentru toată lumea."

Octavia a făcut precizări cu privire la cariera ei şi a spus că cel puţin până la toamnă nu va apărea la TV:

"Referitor la cariera mea pe care o ştiaţi, să ştiţi că am ales să o pun cumva în cui şi cel puţin până la toamnă nu mă gândesc să mă întorc în TV. 

Îmi place mult de tot ceea ce fac acum şi vreau să construiesc asta pas cu pas şi sper că primul pas să-l fac cu dreptul şi să mă primiţi cu braţele deschise şi cu gânduri bune."

VIDEO. Anunţul Octaviei Geamănu despre noul proiect

 

Carte de vizită - Octavia Geamănu:

  • Octavia Geamănu a lucrat în grupul Intact de aproape 20 de ani. A început în 2003, când lucra la Antena 1 Târgu jiu.
  • În 2005, a venit la Bucureşti, unde a fost, printre altele, reporter Observator şi prezentator GSP TV.
  • De-a lungul timpului a prezentat, printre altele, Observatorul Matinal şi Observatorul de la ora 22.30 (după plecarea lui Andrei Zaharescu la Guvern).
  • Timp de cinci ani (2012-2016), a prezentat Observator Special (20.00-20.30). A fost şi la pupitrul ştirilor de dimineaţă, alături de Daniel Osmanovici.
  • A trecut apoi, în 2018, la Observatorul de weekend, iniţial alături de Cosmin Stan (plecat între timp la Pro TV).

Citeşte şi: Octavia Geamănu, scoasă de la Observator. Antena nu dă explicaţii. S-a ajuns la avocaţi! Vine în loc cineva de la Aleph, o fostă Pro TV

Citeşte şi: Octavia Geamănu a dat Antena 1 în judecată după ce a fost scoasă de pe post. „Am fost nevoita să ma adresez instanţelor judecătoreşti şi să spun stop abuzurilor”

Citeşte şi: Octavia Geamănu, care e în proces cu Antena 1, s-a întors la muncă. La... Antena 1: "Surprinsi ai mei colegi să mă revadă azi"

Citeşte şi: Octavia Geamănu anunţă concedierea de la Antena 1:"S-a încheiat hărţuirea, coşmarul ultimelor luni. Mereu am ştiut ce vreau, aşa cum am ştiut ce nu vreau"

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus