Skip to main content

Ofiţerul de presă al Naţionalei de fotbal revine în presă. Pleacă din ţară cu familia

 
Ofiţerul de presă al Naţionalei de fotbal revine în presă. Pleacă din ţară cu familia

O plecare, o revenire. Managerul de comunicare al Federaţiei Române de Fotbal, totodată ofiţer de presă al Naţionalei, pleacă din ţară, dar se întoarce în presă. 

Publicitate

Este vorba de Gabriel Berceanu, fost jurnalist Gazeta Sporturilor până în 2014, când a venit la Federaţia Română de Fotbal unde a organizat departamentul de comunicare.

Gabriel Berceanu se întoarce în presă şi scrie la publicaţia Playsport. Remote. Asta pentru că Berceanu urmează să plece în aceste zile în Spania, unde va lucra soţia lui.

Contactat de Paginademedia.ro. Berceanu a declarat că va rămâne în legătură şi va colabora - în măsura în care situaţia o permite - şi cu Federaţia Română de Fotbal.

"Voi rămâne ofiţer de presă al Naţionalei şi mă voi ocupa de partea de conţinut pentru site-ul FRF (interviuri, reportaje), atunci când echipa pleacă în cantonament", a spus Berceanu pentru Paginademedia.ro.

Cum celelalte activităţi în care era implicat la FRF nu vor putea fi făcute "remote", Berceanu a revenit la scris, pentru publicaţia online Playsport.ro.

"Voi avea materiale dacă nu zilnic, măcar odată la două zile", a spus el.

Gabriel Berceanu:

„Reportajele, interviurile, materialele de analiza şi editorialele pe care pe care le voi realiza pentru cititorii Playsport nu le consider o întoarcere in presa. Ci o continuare fireasca pentru mine in jurnalism, intr-un proiect nou.

Ma bucur foarte mult ca pot oferi, prin intermediul Playsport, un stil de jurnalism pe care simt ca oamenii il apreciază şi pe care nu il găsesc foarte des azi. Voi continua colaborarea cu FRF intr-un nou format, dar si cu echipa naţionala”.

Berceanu a lucrat în presă, ca reporter special şi editorialist Gazeta Sporturilor, între 2011 şi 2014, când a trecut la FRF, imediat după ce conducerea federaţiai a fost preluată de Răzvan Burleanu.

Gabriel Berceanu este căsătorit cu Raluca Berceanu, Regional Business Director la agenţia MRM - McCann.

Gabriel Berceanu, Carte de vizită:

2011-2014: reporter special şi editorialist Gazeta Sporturilor

Manager Comunicare, Şef Birou de Presă şi Manager Proiecte Speciale al FRF, începând din martie 2014, perioadă în care a creat, dezvoltat şi coordonat zona de comunicare a FRF.

Ofiţer de Presă al Echipei Naţionale de Fotbal, al reprezentativelor de futsal (2014-2020) şi fotbal feminin (2014-2018). 

În calitate de manager de proiect sau contribuind în grupuri de lucru a creat, dezvoltat sau promovat proiectele speciale FRF în multiple zone:

  • competiţii (Împreună Suntem Fotbal, Cupa Satelor, Liga Elitelor etc.)
  • media & engagement (FRF TV, Peluza Tricoloră, Cupa Vine la Tine etc.)
  • editorial (revista FRF Raport de Joc, programe de meci etc).
  • marketing şi sponsorship (noile branduri Liga 2, Liga 3, Echipele Naţionale, parteneriate FRF etc)

Licenţiat în Drept şi Comunicare şi absolvent Facultatea de Teologie.

Este autor a 4 volume de poezie.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus