Skip to main content

S-a răzgândit! Ovidiu Oanţă rămâne la Pro TV. Iniţial, urma să plece din iunie

 
S-a răzgândit! Ovidiu Oanţă rămâne la Pro TV. Iniţial, urma să plece din iunie

Schimbare de decizie. Ovidiu Oanţă continuă ca reporter la Ştirile Pro TV, după ce îşi anunţase colegii că pleacă din iunie.

Publicitate

Jurnalistul şi-a anunţat noua decizie pe Facebook:

"Gând cu gând se nasc decizii! Cam aşa e în viaţă! Chibzuinţa e însă cea care primează, iar decizia de a continua în unica familie care contează este singura firească. Ovidiu Oanţă, ProTv!"

Iniţial, reporterul Pro TV urma să mai lucreze la Pro TV până la sfârşitul lunii mai, după cum au confirmat pentru Paginademedia.ro şi oficialii postului de televiziune. "În momentul actual putem spune că Ovidiu Oanţă va lucra până la sfârşitul lunii mai", declarau reprezentanţii Pro TV.

Şi surse din interiorul Pro TV au confirmat pentru Paginademedia.ro că Oanţă a revenit asupra plecării de la postul de televiziune.

Decizia iniţială - de a pleca la Observatorul Antenei 1 - a trezit o serie de reacţii pe contul de Facebook al jurnalistului. Au fost aproape 150 de comentarii (multe de la colegi) la postarea simplă a jurnalistului, care nu spunea decât: "Imposibilul e posibil! Niciodată să nu spui niciodată."

"E alegerea ta, ţi-o respect. Eşti om mare. Un singur lucru iti doresc. Să nu ajungi in situaţia în care să iti pară rău pentru această decizie!" îi scria Feri Predescu. "Mulţumesc! Chiar dacă pare că m-ai certat niţel", a fost răspunsul lui Oanţă.

Ovidiu Oanţă, carte de vizită:

Ovidiu Oanţă lucrează la Pro TV din 1998. Iniţial, a fost corespondent local al Ştirilor Pro TV, de la Baia Mare (este originar din Maramureş). La începutul anilor 2000, Ovidiu Oanţă a venit la redacţia "centrală" de la Bucureşti şi a documentat subiecte din cele mai diverse, de la DNA şi justiţie, la politică şi social.

Înainte de Pro TV, a lucrat în presa scrisă locală, la publicaţii din Cluj, în perioada studenţiei la jurnalism (Gardianul, Radio Cluj) Timişoara (Vest Matinal, Realitatea Bănăţeană) şi Baia Mare (Clipa, Glasul Maramureşului, Graiul Maramureşului).

Citeşte şi: Mutarea anului în materie de jurnalişti: reporterul Ovidiu Oanţă pleacă de la Pro TV

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ulea ulea
    Asa-s mai nou patronii, daca n-ai oferta ferma, nu umbla la cascaval.
  • motanes motanes
    Deci, negociere cu rezultat. Să-ți fie de bine. Ovidiu Oanță - ProTV!

Trimite un comentariu

sus