Skip to main content

EXCLUSIV Paginademedia. Mutarea anului în materie de jurnalişti: reporterul Ovidiu Oanţă pleacă de la Pro TV

 
EXCLUSIV Paginademedia. Mutarea anului în materie de jurnalişti: reporterul Ovidiu Oanţă pleacă de la Pro TV

EXCLUSIV Paginademedia. Mutare bombă pe piaţa televiziunilor din România, la capitolul ştiri. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, unul dintre numele importante din redacţia Ştirilor Pro TV urmează se plece de la postul de televiziune.

Publicitate

Ovidiu Oanţă, unul dintre cei mai vechi reporteri ai Ştirilor Pro TV părăseşte redacţia după aproape 30 de ani de teren. Mai multe surse din media TV au precizat, pentru Paginademedia.ro, că jurnalistul şi-a anunţat colegii că urmează să plece.

Potrivit aceloraşi surse, Oanţă ar urma să mai lucreze pentru redacţia Pro TV până în luna iunie.

Unde se duce?

Conform informaţiilor Paginademedia.ro, Ovidiu Oanţă îşi va continua activitatea de jurnalist de teren, domeniul în care s-a consacrat în zecile de ani de experienţă. Jurnalistul schimbă redacţia: sursele Paginademedia.ro spun că Oanţă va fi reporter la Observatorul Antenei 1.

Până la ora redactării ştirii, Ovidiu Oanţă nu a putut fi contactat. Contactaţi de Paginademedia.ro în legătură cu plecarea lui Ovidiu Oanţă, oficialii Pro TV au declarat că "în momentul actual putem spune că Ovidiu Oanţă va lucra până la sfârşitul lunii mai".

Pe contul lui de Facebook, a pus în ultima perioadă postări cu "substrat". "Imposibilul e posibil! Niciodată să nu spui niciodată", a scris azi jurnalistul pe reţeaua socială.

Înainte de Sărbătorile de Paşte, Ovidiu Oanţă a publicat o fotografie în care apărea pe fundal cu fostul bloc turn iconic al Pro TV din anii 90. Textul, scurt: "Când ai istoria în spate."

Ovidiu Oanţă lucrează la Pro TV din 1998. Iniţial, a fost corespondent local al Ştirilor Pro TV, de la Baia Mare (este originar din Maramureş). La începutul anilor 2000, Ovidiu Oanţă a venit la redacţia "centrală" de la Bucureşti şi a documentat subiecte din cele mai diverse, de la DNA şi justiţie, la politică şi social.

Înainte de Pro TV, a lucrat în presa scrisă locală, la publicaţii din Cluj, în perioada studenţiei la jurnalism (Gardianul, Radio Cluj) Timişoara (Vest Matinal, Realitatea Bănăţeană) şi Baia Mare (Clipa, Glasul Maramureşului, Graiul Maramureşului).

GALERIE FOTO. Postările puse de Ovidiu Oanţă

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus