Skip to main content

Voce nouă la Europa FM: Paul Olteanu, de la Mind Architect. Într-o rubrică cu Striblea

 
Foto - paulolteanu.ro
Foto - paulolteanu.ro

Şi podcaster, şi voce la radio. Paul Olteanu, realizatorul podcastului Mind Architect, se va auzi la Europa FM din această toamnă.

Publicitate

Va avea o rubrică, unde îl are partener de dialog pe Cătălin Striblea, în cadrul emisiunii Lumea Europa FM. Va fi o rubrică de psihologie şi dezvoltare personală, cu o durată de aproximativ 10 minute. 

Lumea Europa FM este o producţie realizată de Iulia Verbancu şi difuzată duminica, de la ora 10:00. 

Rubrica lui Olteanu se va numi aproape la fel ca podcastul său: Mind  Architect - Powered by Europa FM. Va debuta, în cadrul emisiunii Lumea Europa FM, de duminică, 19 septembrie. 

„În noiembrie 2019 când am pornit Mind Architect - un podcast despre neuroştiinţă şi psihologie aplicate in viaţa de zi cu zi, nu visam ca doi ani mai târziu sa fi avut peste 8 milioane de descărcari şi să fi devenit cel mai ascultat podcast din Romania.

Pentru mine, invitaţia de a ma alătura echipei Europa FM este în egală măsură un privilegiu şi o mare bucurie, nu doar pentru că mă ajută sa fiu coleg cu oameni pe care îi respect şi de la care abia aştept să învăţ, ci mai ales pentru că ne ajută să ducem misiunea Mind Architect la puterea Europa FM”, spune Paul Olteanu. 

Paul Olteanu activează ca Master Trainer şi Executive Coach, specializat în comunicare, neuroştiinţă şi procese de transformare.
În prezent dezvoltă şi livrează programe de training şi coaching bazate pe ultimele descoperiri din neuroştiinţă şi psihologie. 

Din noiembrie 2019, Paul Olteanu realizează MindArchitect.ro – un podcast despre neuroştiinţă şi psihologie aplicate în viaţa de zi cu zi.

În 2017 a devenit cofondator al Şcolii de Comunicare, program în care predă alături de Melania Medeleanu, Dragoş Bucurenci, Marius Manole, Cristian Lupşa şi Alexandru Negrea. 

„Suntem foarte bucuroşi şi extrem de onoraţi să îl avem alături de noi în echipa Europa FM pe Paul Olteanu, un adevărat Mind Architect şi o autoritate în domeniul neuroştiinţei şi psihologiei aplicate în viaţa de zi cu zi.

Credem că este poate cel mai bun moment să includem în programele Europa FM şi un segment care să contribuie la dezvoltarea personală şi profesională a fiecăruia dintre noi şi care să ne ajute, alături de celelalte iniţiative ale staţiei, să devenim parte dintr-o societate mai responsabilă, mai conştientă, mai educată”, a spus şi Andrada Burdalescu, director general Europa FM.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    În curând postacii umiliti de asia ha
  • Baba Dochia Baba Dochia
    Ce lansează ZU, copiază alții
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Din păcate asta înseamnă terminarea colaborării lor cu Radio România Cultural.

Trimite un comentariu

sus