Skip to main content

Abia lansată în România, platforma de streaming Max are şi primele reclame. Cine e primul client?

 
Abia lansată în România, platforma de streaming Max are şi primele reclame. Cine e primul client?

Intrarea platformei Max, fostul HBO Max, în România a venit la pachet cu o serie de noi abonamente. Este a doua platformă de streaming fin România, după SkyShowtime, care oferă abonaţilor şi o variantă de abonament mai ieftină, cu mici pauze publicitare. 

Publicitate

Odată cu lansarea oficială a platformei în România, au intrat şi primii clienţi de publicitate pe platforma de streaming a Warner Bros. Discovery. 

Primul advertiser care intră pe platofrma Max, chiar în prima zi de lansare, a fost brandul Red Bull, cu o campanie ce promovează noile ediţii „Red Bull Estival”.

Red Bull devine primul advertiser care intra pe platforma Max, cu prima pozitie de reclama oferită de formatul „Takeover”, la deschiderea unui program de către utilizatori. 

Noua platformă Max, care înlocuieşte HBO Max, reuneşte conţinutul Warner, HBO, Discovery şi Eurosport. În cazul competiţiilor sportive

Platforma Max va găzdui titluri din familia Warner Bros. precum Barbie, Aquaman şi Regatul pierdut şi Wonka.

Printre filmele din biblioteca extinsă a WB se numără franciza Harry Potter, The Matrix, The Dark Knight, Joker şi The Lord of the Rings.

Printre serialele originale HBO se numără The Last of Us, The White Lotus, Euphoria, True Detective: Night Country, The Regime, The Sympathizer, The Jinx Part Two şi o nouă comedie care va fi lansată, The Franchise.

O nouă listă de Max Originals bazate pe francizele faimoase Warner Bros. Pictures care vor ajunge pe Max include The Penguin şi Welcome to Derry (Stephen King's IT), precum şi favoritele fanilor 90 Day Fiancé, Gold Rush şi Fixer Upper de la Discovery şi multe altele.

Citeşte şi: Totul despre tarifele platformei Max

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus