Skip to main content

Cât vor costa abonamentele pentru noua platforma Max, care se lansează luna viitoare. Va fi o variantă cu reclame, dar şi o extraopţiune pentru sport

 
Cât vor costa abonamentele pentru noua platforma Max, care se lansează luna viitoare. Va fi o variantă cu reclame, dar şi o extraopţiune pentru sport

Noua platforma de streaming Max care se va lansa în România pe 21 mai anunţă detalii despre abonamentele disponibile. Vor fi trei variante de abonamente, la care se adaugă şi o extraopţiune pentru fanii sporturilor pentru care Eurosport are drepturi de difuzare, precum competiţţile de Grand Slam, de ciclism sau Cursa de 24 de ore de la Le Mans. 

Publicitate

Amintim că noua platforma Max, ce vine să înlocuiască HBO Max, reuneşte conţinutul Warner, HBO, Discovery şi Eurosport. De menţionat că pe Max vor putea fi urmărite toate competiţiile de la Jocurile Olimpice Paris 2024 în orice abonament.

Care sunt variantele de abonamente Max: 

Abonamentul Basic cu publicitate: Abonaţii vor putea să urmărească titlurile Max pe 2 dispozitive simultan. Conţinutul va fi disponibil în rezoluţie Full HD. Preţul pentru abonamentul Basic cu publicitate va fi 4.99 EUR pe lună.

Abonamentul Standard: Abonaţii vor putea urmări producţiile de pe Max pe 2 dispozitive simultan, iar conţinutul va fi disponibil în rezoluţie Full HD. Acest abonament va permite până la 30 descărcări pentru vizionarea offline. Abonamentul va fi 6.99 EUR pe lună.

Abonamentul Premium: Utilizatorii pot reda conţinut pe 4 dispozitive simultan. Conţinutul va fi disponibil la rezoluţie Full HD sau 4K şi cu sunet Dolby Atmos, (în funcţie de disponibilitate). Acest abonament va permite până la 100 de descărcări pentru vizionare offline (se aplică limitări). Costul lunar pentru acest abonament va fi 9.99 EUR.

Extraopţiunea Sport: Extraopţiunea Sport va oferi o acoperire a evenimentelor sportive printre care turneele Grand Slam de tenis, Marile Tururi de ciclism, Cursa de 24 de ore de la Le Mans, transmisiunile de pe Eurosport 1 şi Eurosport 2 în direct şi multe altele. Utilizatorii pot urmări conţinut sportiv pe 2 dispozitive simultan (în limita a 2 dintre fluxurile disponibile în planul de bază). Extraopţiunea Sport este disponibilă împreună cu oricare dintre abonamentele Max şi va fi 3 EUR pe lună.

Platforma Max va găzdui titluri de excepţie din familia Warner Bros. precum Barbie, Aquaman şi Regatul pierdut şi Wonka.

Printre filmele din biblioteca extinsă a WB se numără franciza Harry Potter, The Matrix, The Dark Knight, Joker şi The Lord of the Rings.

Printre serialele originale HBO se numără The Last of Us, The White Lotus, Euphoria, True Detective: Night Country, The Regime, The Sympathizer, The Jinx Part Two şi o nouă comedie care va fi lansată, The Franchise.

O nouă listă de Max Originals bazate pe francizele faimoase Warner Bros. Pictures care vor ajunge pe Max include The Penguin şi Welcome to Derry (Stephen King's IT), precum şi favoritele fanilor 90 Day Fiancé, Gold Rush şi Fixer Upper de la Discovery şi multe altele.

Extraopţiunea Sport le va oferi fanilor o acoperire extinsă a principalelor sporturi, inclusiv fiecare Grand Slam de tenis - Australian Open, Roland-Garros, Wimbledon şi US Open, cele trei Mari Tururi de ciclism - Giro d'Italia, La Vuelta a España şi Tour de France (masculin şi feminin), Cursa de 24 de ore de la Le Mans, precum şi fiecare campionat mondial de sporturi de iarnă şi etapă din Cupa Mondială. Drepturile variază de la o ţară la alta.

Televiziunile şi conţinutul live din abonamentele Standard şi Premium, precum şi Extraopţiunea Sport pot conţine reclame. Conţinutul la cerere din toate planurile poate include sponsorizări şi plasare de produse. În momentul lansării nu va fi disponibil tot conţinutul.

Cât costă abonamentele la platformele de streaming în România:

Netflix are trei variante de abonamente disponibile în România: 4,99 de euro, 9,99 de euro şi 11,99 de euro pe lună.

  • Disney+ are şi el o singură variantă de abonament, la preţul de 36,99 de lei. (în jur de 7 euro). 
     
  • Amazon Prime - 14 lei pe lună
     
  • SkyShowtime - prezent de un an în România, şi această platformă a anunţat o scumpire de abonamentului şi lansarea unei variante cu reclame. Abonamentul cu reclame va fi 5,99 de euro din această şună, în timp ce varianta cu reclame va fi 3,99 de euro. 


 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus