Skip to main content

Kiss FM rămâne fără omul care i-a adus pe matinalii Sergiu şi Andrei, în 2014. Directorul de programe Raluca Opreanu a plecat

 
Kiss FM rămâne fără omul care i-a adus pe matinalii Sergiu şi Andrei, în 2014. Directorul de programe Raluca Opreanu a plecat

Kiss FM rămane fără Raluca Opreanu, cea care a fost director de programe în ultimii şapte ani. Ea a fost şi omul care i-a adus, în 2014, pe matinalii Sergiu şi Andrei. Tot ea l-a adus şi pe Ionuţ Rusu după plecarea lui Sergiu Floroaia. 

Publicitate

Din informaţiile Paginademedia.ro, atribuţiile sale au fost preluate de Dan Finţescu. Contactat de Paginademedia.ro, acesta nu a comentat informaţia.

Raluca Opreanu s-a despărţit în această lună de postul la care lucra încă de la începuturi şi la care era, din 2014, director de programe. 

Contactată de Paginademedia.ro, aceasta a confirmat plecarea de Kiss FM. De asemenea, a spus:

„Am plecat pentru că mă străduiesc să demarez un proiect personal de antreprenoriat. Nu mai aveam timp să mă ocup şi de radio. E mai bine să accepţi unele provocări, chiar dacă schimbarea pe care trebuie să o faci e una radicală.

Colegii mi-au urat succes şi am rămas prieteni în continuare”, a spus Raluca Opreanu despre plecare. 

I-a adus pe Sergiu şi Andrei, în 2014

Raluca Opreanu a fost autorul unei mişcări importante la Kiss FM. În 2014, ea i-a adus la matinal pe stand-up comedianţii Sergiu Floroaia şi Andrei Ciobanu, după plecarea cârcotaşilor Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş. 

„Cred că a fost cea mai challenging mişcare la care am luat parte, cu succesul de rigoare evident. Am găsit echipa în trei săptămâni. Nu ştiu dacă a doua oară mi-ar mai fi ieşit”, a punctat fost directoare de programe Kiss FM.

Tot ea a fost şi cea care l-a adus pe Ionuţ Rusu, în 2018, după plecarea lui Sergiu Floroaia

Raluca Opreanu - Carte de vizită

A început să lucreze în radio în 1993, la Radio Costineşti Constanţa. În 1994, s-a alăturat Radio Contact (tot în Constanţa), care în 2003 a devenit Kiss FM.

În 2009, a trecut la Kiss FM Bucureşti, iar din 2014 a preluat rolul de director de programe la Kiss FM România. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus