Skip to main content

Schimbare la matinalul Kiss FM. Pleacă Sergiu Floroaia. Cine vine? Un comediant, vlogger, finalist iUmor

 
Schimbare la matinalul Kiss FM. Pleacă Sergiu Floroaia. Cine vine? Un comediant, vlogger, finalist iUmor
Sergiu Floroaia și Andrei Ciobanu au făcut echip trei ani la Kiss FM

Echipă nouă de prezentatori la matinalul Kiss FM Râzi cu Sergiu și Andrei. Din 15 ianuarie, matinalul - până acum prezentat de Sergiu Floroaia și Andrei Ciobanu, va avea o altă formulă, potrivit informațiilor Paginademedia.ro.

Sergiu Floroaia pleacă de la matinalul Kiss FM. "Și-a dorit să petreacă mai mult timp cu familia sa", spun cei de la Kiss FM, fără alte detalii legate de această schimbare. Oficialii spun că Floroaia "a decis să facă această schimbare la începutul anului".

Publicitate

Sergiu Floroaia și Andrei Ciobanu au făcut echipă trei ani (2014-2017) la Kiss FM.

Cine vine în loc?

Andrei Ciobanu va prezenta matinalul împreună cu Ionuț Rusu. Rusu are 25 de ani și este din Harghita. Este comediant și vlogger pe youtube.

Rusu a fost și unul concurenții de la iUmor, de pe Antena 1. A ajuns până în finala show-ului.

Ca urmare a schimbării, matinalul se va numi (cum altfel?) Râzi cu Rusu și Andrei.

Ce audiențe avea matinalul Râzi cu Sergiu și Andrei?  

Râzi cu Sergiu și Andrei era cel mai ascultat program matinal la nivelul întregii țări și la orașe, potrivit ultimului val de măsurare disponibil (aprilie-august 2017).

În număr de ascultători: aproape 1,1 milioane la nivel național și 690.000 la orașe.

În Capitală, matinalul Kiss era ascultat de 100.000 de bucureșteni, fiind pe poziția a treia, după Radio România Actualități și Radio ZU.

VEZI audiențele programelor matinale de Radio, aici

VIDEO. Ionuț Rusu, în finala iUmor, ediția 2016

FOTO. Noua echipă a matinalului: Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu

VEZI audiențele programelor matinale de Radio, aici

 

Ce audiențe avea matinalul Râzi cu Sergiu și Andrei?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • *** unul din ei ca a citit "genOflexiuni", si indemna la invatarea limbii romane. Dar vad ca nu li se pare deloc ironic faptul ca chiar ei vorbesc cu "insight" si alte cuvinte din romgleza de balta...
  • Numai mie mi se pare ca aici exista un conflict de interese? Rusu si Andrei au contract cu Global Records. https://globalbooking.ro/preturi-entertaineri-prezentatori-magicieni-mc-stand-up-comedy/
    Vi se pare normal ca un radio sa aiba angajati care au contract cu o casa de discuri? Nu e de mirare ca auzim la radio doar Carla's Dreams, Inna, Delia, Irina Rimes, The Motans sau Antonia..
  • Pentru Ionut Rusu numai cuvinte de lauda, dar atata timp cat asa zisul comediant Andrei va ramane in matinal, va fi jale. Sper ca si comediantul de succes Andrei sa isi doreasca sa petreaca timp cu familia.

Trimite un comentariu