Skip to main content

Cu cine va juca România? Prima TV difuzează tragerea la sorţi pentru preliminariile UEFA EURO 2024

 
Cu cine va juca România? Prima TV difuzează tragerea la sorţi pentru preliminariile UEFA EURO 2024

Tragere la sorţi în direct pe Prima TV. Fanii Naţionalei vor trăi emoţiile tragerii la sorţi pentru preliminariile EURO 2024, duminică 9 octombrie, de la ora 12.30.

Publicitate

Evenimentul fotbalistic este reflectat de Prima TV în cadrul unui studio special, moderat de Alex Rădulescu, care îi are invitaţi pe internaţionalul Florin Răducioiu şi pe jurnalistul sportiv Costi Mocanu.

În plus, în direct din Frankfurt, echipa Prima TV va transmite primele declaraţii la cald ale antrenorului Naţionalei, Edi Iordănescu, şi ale preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, după aflarea adversarelor.

În urne se vor afla 53 dintre cele 55 de naţionale ce vor participa la Euro 2024, din postura de ţară organizatoare Germania este deja calificată iar Rusia a fost eliminată.  

Începând de duminică, 9 octombrie, România îşi află traseul pe care trebuie să îl parcurgă pentru a ajunge la Euro 2024. În direct va fi şi căpitanul Generaţiei de Aur, Gică Popescu, el va comenta grupa României.

Astfel, meciurile din grupa din cadrul turnelului de calificare la Euro 2024 încep în primăvara lui 2023 iar România va juca minim 8 partide, în funcţie de grupa în care se va afla.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Soby Soby
    @Bluemoon, m-am referit și la „ăia care susțin”. Scuze, a fost o greșeală gramaticală.
  • Soby Soby
    @Stefan, am și spus că PRO TV și Kanal D nu au comentarii negative și toxice.

    La Antene sunt cele mai multe comentarii toxice și negative datorită lui Mile și R, tot cer audiențe, crede că Antenele sunt mult peste PRO TV, iar mai crede că la PRO TV se uită doar publicul tânăr, în timp ce la Antene se uită doar publicul pensionar.
  • Ne0 Ne0
    @Bluemoon
    Am scris si altii (cel care-si schimba numele, sustinator ProTv) si nu aveam cum sa i scriu toate nicknameurile aci. Credeam ca intelegi, dar…
  • Stefan Stefan
    @Soby - comentariile pentru Tomsa si Prima tv sunt 100% normle si refelcta realitatea. Vrei sa-l laude oamenii pe Tomsa daca habar nu are ce face si doar isi bate joc? isi bate joc de oameni si crede ca toti sunt ***. Cum vrei sa primeasca laude cand isi face planuri sa deschida televiziuni pe banda rulanta cu investitii zero si daca se poate sa muncesti 18 ore pe zi-in fiecare z- este totul perfect. Sa mergi tu sa lucrezi la Prima tv si pe urma mai vedem. Pro tv si Kanal D nu au comentarii negative pentru ca acolo conditiile de munca sunt bune. Grila Primei tv si audientele sunt la pamant. Inainte sa mai vorbeasti aiurea in tramvai ma
  • Bluemoon Bluemoon
    Draga soby.
    Prima data, invata sa " vorbește" ( vorba tatutului din clanul) Ok? Cum adică aia care suporta? Nu ar fi " aia care susțin"?
  • Soby Soby
    @Ne0, din cauza la comentariile toxice legate de Antena 1 postate de R, Mile și alții care suportă Antenele, de asta nu se mai postează audiențele legate de Antena 1. Pagina de media mai postează doar noutăți legate de Antena 1 cu comentariile dezactivate din cauza lui R și Mile.

    Și Prima TV are comentarii toxice de la internauți, crede că Tomșă nu prea are bani de toate și am văzut chiar un utilizator în care plângea de Prima TV că Tomșă nu face treabă bună și mai crede că are și o grilă de programe varză.

    Numai PRO TV și Kanal D nu prea au comentarii toxice de la internauți, mai ales că Kanal D are audiență mare datorită serialelor turcești și emisiuni cu Dan Negru, depășind și Antena 1. Măcar de PRO TV se postează noutăți despre PRO TV zilnic în comentariile Pagina de media.
  • Ne0 Ne0
    @bluemoon
    ZĂU? Cata nesimtire din partea ta! Cum iti permiti sa l acuzi pe omul asta la el “acasa”? Dupa ce ca prezinta audientele pe targetul comercial urba 21-54 care avantajeaza a1, mai faceti si spectacol pe aici? Stii de ce a ajuns tara asta asa de rau? Pentru ca tu, R, mile si altii aveti drept de VOT!
    N o sa ne civilizam niciodata din cauza voastra!
  • Soby Soby
    @Alexandra Sachelarie, și uite că nici Pagina de media nu mai postează noutăți despre Digi 24.

    Am spus eu într-un alt articol că Adrian Bucur (ex-Prima TV, TVR și Metropola TV) este noul jurnalist Digi 24, astăzi a prezentat Știrile zilei, iar Mircea Ivan (ex-Observator Antena 1 și Aleph News) s-a întors la Digi 24 în urmă cu 2 luni, în prezent prezintă alături de Andreea Brașovean Știrile dimineții, i-am văzut miercurea când am fost liberă.

    Se pare că Adrian Cojocaru nu mai este în echipa Digi 24. În schimb a revenit Mircea Ivan și a venit Adrian Bucur.
  • Soby Soby
    @jk, cine va modera Liga Digi Sport?

    Sper să nu modereze Angheluța...
  • jk jk
    @Soby in program apare Liga DigiSport,poate acolo se va acoperi subiectul
  • Mile Mile
    Sezon diferit la postaci decât celalalt
  • Adi Adi
    Rădulescu este ăla care te adoarme când te uiți la TV? Ceva mai insipid, inodor, incolor greu de găsit!
  • Alexandra Sachelarie Alexandra Sachelarie
    Și Antena Play va difuza online tragerea de sorti de la Euro 2024
  • Soby Soby
    @jk, va avea Digi Sport un studio special?
  • jk jk
    Pai si DigiSport sustine ca va difuza de la 13 duminica tragerea la sorti...

Trimite un comentariu

sus