Skip to main content

Pro TV are un nou director de marketing. A lucrat la Heineken, Fashion Days şi Uber

 
Pro TV are un nou director de marketing. A lucrat la Heineken, Fashion Days şi Uber

Pro TV are un nou Head of marketing. Este vorba de Bogdan Ţurcanu, care are experienţă la branduri precum Heineken, Fashion Days şi Uber.

Publicitate

Ţurcanu intră ca Head of Marketing începând din 13 iulie.

Ce va face exact?

"Va gestiona alinierea strategică a tuturor funcţiunilor interne în vederea promovării show-urilor PRO TV şi a implementării proiectelor de marketing şi comunicare împreună cu echipa sa, în strânsă colaborare cu Lucia Antal, Head of Research and Development şi cu Vasile Alboiu, Creative Director. "

În ultimii ani, activitatea de marketing a fost coordonată de Andreea Cârciumaru, care a plecat în urmă cu două luni. Ea preluase coordonarea marketingului (Head of Marketing Services) după ce, în 2019, Pro TV a separat activităţile de marketing în două zone: Research & Development (unde a trecut Lucia Antal, şef al marketingului până în 2019) şi Creaţie (zonă condusă de Vasile Alboiu, Creative Director)

Bogdan Ţurcanu, Carte de vizită:

2020-2021: Head of Marketing & Commercial Bârlog, un brand de bere artizanală

2018-2020: Senior Innovation Manager Ursus Breweries

2017-2018: Marketing Manager Uber

2016-2017: Business Development Manager eCommerce Fashion Days

2011-2014: Heineken, unde a fost, pe rând, Managment Trainee-Supply Cain, Buyer&Contract Manager Commerce and Business Services şi apoi Brand Manager Premium Brands

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Costi Costi
    @Germanul, esti ***t de bubui. In afara de cativa din top management, pe restul angajatilor ii doare'n cot de rating. Lucrul asta se vede in audientele care se duc in jos, antena castiga teren pentru ca 90% din oameni provin din protv si care sunt plătiți mai bine
  • Maria Maria
    For the attention of Mr. Aleksandras Cesnavicius.

    ProTV, still has a CEO?
    Employees are voluntarily leaving their jobs than at almost any other time, what's wrong with you?

    Man, at this moment, the mafia runs the business in ProTV. Cristian Popescu & Attila Toth are the leaders of the mob in ProTV.

    Wake up before it is too late!
  • Sabia lu' Artur Sabia lu' Artur
    Daca in 5 ani a avut 4 joburi, sigur este foarte "valoros"! Sa iei head of marketing, la leaderul de piata in media, cu + €150 milioane vanzari, un nene care a fost sef marketing la berea artizanala Barlog, care vinde probabil de 1-2 -3 sute de mii/an e de rasul.... ursilor!
    Probabil ca in pole position pentru pozitia de CFO este contabilu' de la producatorul artizanal de mici " Cocosatu", iar pentru programe concureaza doamna manager de la gogoseria artizanala din Parcul copiilor cu producatorul de kurtos kolacs de la Auchan Titan!:)))
    Pentru ca totusi este bine sa nu judeci doar dupa cv, am " goagal"uit putin despre barlog. Trecand peste faza cu "norocul lui matei corvin ca nu a cunoscut berea barlog, ca altfel statea mai mult in pub" ( oare cum arata pub'u in mid. sec. xv?), cea mai obiectiva caracterizare a marketingului pt barlog este: o shaorma cu de toate! A inceput cu berea " enigma lu' negru voda" ( sec xiii), apoi legenda omului care a ratat o viata in pub si termina cu "sabia lui Stefan".
    Probabil faptul ca l-a convins pe Erdogan sa le dea, din muzeul Topkapi, sabia s-o imbutelieze a fost factorul decisiv in decizia de recrutare!:)))
  • RATista RATista
    Hopa, alt berar? ! Cristi Popescu, acest director de HR care a ingropat ProTV-ul in drojdie de corporatisti! Si Antal si Alboiu care ling si papa orice! Un threesome de senzatie, completat de groparul-sef al formatelor: Batista. Impostura la putere, traiasca impostorii!
  • DODO DODO
    un director bun nu face turul firmelor Odata prins ori ce boss l ar lega de glie
  • Ion Ion
    @A nu trebuie sa se vaite nimeni. nu-ti convine, pleci! Top managementul are de la dublu in sus. Cine vine prin firma de recrutate e vandut bine la hr. Si isi merita banii, pentru ca gasesc mana de lucru ieftina care sa puna rotile in miscare. Viata e nedreapta, stiu.
  • A. A.
    @Popescu, ce vorbesti? La Digital (nu vorbesc de vanzari, de ei nu stiu, deci minus vanzarile digital) sunt salarii de pana in 3.000 RON, rar cine are 3.500. Se vaita pana si producatorul de la digital ca are un salariu de cacao si ca nu se poate duce in Maldive:)), deci despre ce vorbim? 5.000 de euro e posibil sa aiba doar head of-ul departamentelor digital+vanzari digital, in rest nimeni.
  • Bulgarul Bulgarul
    Supara adevarul postacule cap de guma ? Hai, mai lauda putin Antenuta. Sa primesti banii de paine pe ziua de azi.
  • Popescu Popescu
    @costi o fi bataie de joc la cameramani, dar la vanzari si digital e treaba, salarii de 5 mii euro. Reprofilati-va!
  • Allex Allex
    Cel care comentează abuziv sub diverse pseudonime, ești foarte limitat și penibil!
  • Germanul Germanul
    Nu intereseaza pe nimeni asta postacule Costi.
    Pro TV e lider in prime time si pe toata ziua in fiecare zi, saptamana, luna. Asta e tot ce conteaza.
  • Costi Costi
    Pro tv se duce la vale incet sigur. In ultimul timp au venit tot felul de oameni care habar nu au ce inseamna media dar au fite de super profesionosti.
    Majoritatea vin doar sa isi ia salariu si nu se mai implica cu nimic in creatie si asta pentru ca salariile nu au fost marite de 10 ani, un cameraman a ajuns sa fie platit cu aprox 800e, bataie de joc
  • AndreeaS AndreeaS
    "Va gestiona alinierea strategică a tuturor funcţiunilor interne..."

    Alt prieten ce face parte din camarila domnului Cristian Popescu (sefu HR)?
    Întreb pentru un prieten...

    Prietenul meu mai vrea sa afle de la domnul Cristian Popescu de ce, in ultima perioada, au plecat cel putin 20 de oameni din ProTV. Oameni cu experienta de minim 5-15ani.
    Domnule Cristian Popescu, cand va dati demisia?
  • geo geo
    Din cate inteleg, baiatul nu a avut nicio treaba cu mass-media. Să fi deținut vreo pozitie similara / apropiata in vreo televiziune !
  • company company
    Stie cineva cine va comenta euro la Pro TV? Sunt 51 de meciuri, iar Pro a ramas doar cu Mironica.

Trimite un comentariu

sus