Skip to main content

POZIŢIE. Pro TV îmbracă drapelul Ucrainei. Campanie de strângere de fonduri

 
POZIŢIE. Pro TV îmbracă drapelul Ucrainei. Campanie de strângere de fonduri

POZIŢIE OFICIALĂ. Pro TV, în culorile Ucrainei. Televiziunea şi-a anunţat în această seară susţinerea faţă de poporul vecin şi se alătură campaniei derulate de Crucea Roşie.

Publicitate

„În secolul 21, teroarea acţiunilor militare a zdruncinat un stat european pentru prima dată după Al Doilea Război Mondial“, a scris echipa Pro TV pe site-ul postului.   

Logoul PRO va purta culorile drapelului Ucrainei, în semn de solidaritate. Mai mult decât atât, postul va susţine Crucea Roşie România, în efortul de a strânge fonduri pentru cei afectaţi direct de acest război. 

Iată care este mesajul televiziunii:

„Dacă vreţi să susţineţi această cauză, puteţi dona în contul Crucii Roşii: RO76BRDE410SV07590484100 (Ron) sau pe site-ul www.crucearosie.ro.

PRO TV susţine poporul ucrainean în acest moment atât de complicat, iar gândurile noastre se îndreaptă către toate familiile îndurerate de aceste acţiuni, precum şi către toţi cei care sunt gata să-şi sacrifice viaţa pentru pace, democraţie şi libertate. 

Credem cu tărie că în lumea în care trăim nu trebuie să existe război şi vărsare de sânge. Credem că omenirea ar trebui să se ghideze după valori şi principii solide, să evolueze şi să sădească bunătate şi pace. 

Vom continua să informăm, ca şi până acum, de o manieră obiectivă şi echilibrată despre ceea ce se întâmplă în vecinătatea noastră, cu speranţa că situaţia aceasta şocantă va înceta imediat." 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abc+ abc+
    Antena3 a devenit galbenă(un fel de auriu) și albastră în solidaritate cu Ucraina
  • DODO DODO
    iar Olivia ? asta cauta originalitatea cu orice pret Cheia succesului e sa fi contra normalitatii altfel esti ignorat daca nu ai calitati Pacat de baiatul asta ca este prea citit si educat pentru asa parteneriat Totusi sper sa fie doar o interpretare eronata dar avind in vedere istoricul ...
  • Două mici observații Două mici observații
    "„În secolul 21, teroarea acţiunilor militare a zdruncinat un stat european pentru prima dată după Al Doilea Război Mondial“, a scris echipa Pro TV pe site-ul postului. "

    Cine a scris mizeria asta e fie ***, fie ticălos. Ne facem că am uitat de bombardamentele americane din fosta Iugoslavie?

    "Chiar daca ProTV este detinut acum de o companie din Cehia, a ramas singura televiziune cu viziune pro-occidentala din Romania!" scrie în comentarii un domn care se autointitulează "Expertul" și care pare să trăiască într-o realitate paralelă, una în care presa de la noi nu s-a așternut preș, de la un capăt la altul, în fața intereselor vestului.
  • Moisestii Moisestii
    De Andi Moisescu știți ceva? A contrazis-o pe Olivia Steer Moisescu? Ca daca nu, probabil scrie impreuna cu ea următoarea postare in care lauda poporul rus. Jenant!
  • Milaga Milaga
    Marii demagogi de postaci plătiți ha

    Pro lider detasat 7 zile din 7. Antenuta devastata maxima. Sub turcisme !
  • Mile Mile
    Marii demagogi de postaci plătiți ha
  • Talentica Talentica
    Ce sa ceri evident ca banii sunt buni

    Talentosii a sters pe jos cu Antenuta Zero. Plangi !
  • Mile Mile
    Ce sa ceri evident ca banii sunt buni
  • Carlos Carlos
    Serios? Asta e cea mai mare manipulare ever a unei televiziuni din Romanica. Daca urmariti traseul banilor, fondul PFF, cel care a cumpRat Pro, are afaceri puternice in Rusia. E mostenirea dl. Keller care a ridicat un imperiu prin aceasta alianta. Deci da, pt prostime suntem pro Ucraina, dar banii se duc spre mama Rusie. Frumos, nu?
  • iana iana
    Bravo, Pro TV, asa se comporta un lider!
  • Andioliv Andioliv
    Andi Moisescu participa la campania asta? Ii da voie Olivia?
  • Mile Mile
    Dacă ataca America sigur nu era
  • Miluc Miluc
    Ha ha ha dacă ataca America ce făcea

    Zi de audiente postacule. Bucatarii Zero umiliti maxim de MasterChef.
  • Obiectivul Obiectivul
    @nectarie pop: obiectivi fata de ce? Fata de victimele unui război? Cum poți fi obiectiv când cineva trage cu rachete in tine? Pariez ca nu ești obiectiv nici la ședința de bloc, dar îți place sa arunci cu lozinci. Hai sa și gândim puțin înainte de a scrie ceva doar de dragul de a scrie
  • Unu Unu
    Participa și Andi Moisescu? Îl lasă nevasta? Ca pe Facebookul ei, Putin face bine și Zelensky e un bufon. Cred ca urmărește presa de l Moscova. Jenant! Poate îl sunați pe Moisescu sa îl întrebați ce crede despre despre acestvrazboi și ce părere are despre postările Oliviei Steer? Hai sa nu îl mai cocoloșim doar pentru ca știe sa se vândă bine publicitarilor

Trimite un comentariu

sus