Skip to main content

POZIŢIE. Pro TV îmbracă drapelul Ucrainei. Campanie de strângere de fonduri

 
POZIŢIE. Pro TV îmbracă drapelul Ucrainei. Campanie de strângere de fonduri

POZIŢIE OFICIALĂ. Pro TV, în culorile Ucrainei. Televiziunea şi-a anunţat în această seară susţinerea faţă de poporul vecin şi se alătură campaniei derulate de Crucea Roşie.

Publicitate

„În secolul 21, teroarea acţiunilor militare a zdruncinat un stat european pentru prima dată după Al Doilea Război Mondial“, a scris echipa Pro TV pe site-ul postului.   

Logoul PRO va purta culorile drapelului Ucrainei, în semn de solidaritate. Mai mult decât atât, postul va susţine Crucea Roşie România, în efortul de a strânge fonduri pentru cei afectaţi direct de acest război. 

Iată care este mesajul televiziunii:

„Dacă vreţi să susţineţi această cauză, puteţi dona în contul Crucii Roşii: RO76BRDE410SV07590484100 (Ron) sau pe site-ul www.crucearosie.ro.

PRO TV susţine poporul ucrainean în acest moment atât de complicat, iar gândurile noastre se îndreaptă către toate familiile îndurerate de aceste acţiuni, precum şi către toţi cei care sunt gata să-şi sacrifice viaţa pentru pace, democraţie şi libertate. 

Credem cu tărie că în lumea în care trăim nu trebuie să existe război şi vărsare de sânge. Credem că omenirea ar trebui să se ghideze după valori şi principii solide, să evolueze şi să sădească bunătate şi pace. 

Vom continua să informăm, ca şi până acum, de o manieră obiectivă şi echilibrată despre ceea ce se întâmplă în vecinătatea noastră, cu speranţa că situaţia aceasta şocantă va înceta imediat." 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Obiectivitatea presei ce mai zice? E de evul mediu, nu? Eu care sunt fan pro sunt împotriva acestei mișcări a trustului. Pai ce facem, alegem tabere? Și promit in articol că cică vor rămâne la fel de echilibrați și obiectivi. Pai daca ar face asta, ar prezenta și partea lui Putin, fără să-l facă în toate felurile că oricine altcineva. Dar cred că cer prea mult.
 • @jk, sunt supărat mereu pe Digi 24 pentru că au doar neprofesioniști. Mă comport ca cei care lucrează la TVR că sunt nemulțumiți de managementul lor.

  Nu o să mai comentez nimic. O să iau o pauză definitivă.
 • Felicitări, Pro tv!! De asta este lider!
  Nu m-ar mira ca și restul televiziunilor să facă la fel! Pro tv dă tonul!
 • Felicitari ProTV pentru aceasta initiativa! Chiar daca ProTV este detinut acum de o companie din Ceha, a ramas singura televiziune cu viziune pro-occidentala din Romania! @jk Editia speciala Stirile ProTV dupa Romanii au talent va tine 30 de minute.
 • Acea "imbracare" este acel O in albastru și galben și mesajul sub siglă,rulează constant și acum,cât e Românii au Talent
  În plus,după Românii au Talent,de la miezul nopții,va fi o ediție specială a știrilor-nu știu pe ce durată

  @Soby iar esti suparat?Inca suferi ca te-au pus pe liber?
 • Urmează și Digi 24, cel mai mare post de știri ca lider de audiență al posturile de știri din România ca să susțină Ucraina. O mare rușine pentru Prelipceanu și angajații lui neprofesioniști.

  Postul Digi 24, dar și posturile de radio Digi FM și Digi 24 FM ar trebui închise de către CNA. Doar copii și tinerii se uită la acest post, nu pensionarii.

Trimite un comentariu

sus