Skip to main content

Regină pentru eternitate. Program special dedicat funeraliilor Regiei Elisabeta a II-a, la Prima TV

 
Foto: Facebook/The Royal Family
Foto: Facebook/The Royal Family

Prima TV aduce un omagiu celui mai longeviv monarh al Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a.

Publicitate

Postul TV difuzează astăzi, luni, 19 septembrie, începând de dimineaţă, un program special, cu numele Regină pentru eternitate, care cuprinde documentare despre viaţa Reginei Elisabeta a II-a, corespondenţe speciale de la Londra, transmisiuni în direct, mărturii ale celor care au cunoscut-o sau au fost marcaţi de simpla ei prezenţă.

Marius Saizu, corespondent special al Focus, şi Alin Petrică, corespondent Prima TV în capitala Marii Britanii, vor urmări pas cu pas ceremonia înmormântării Majestăţii Sale.

De la ora 08.45, începe documentarul “Cu propriile ei cuvinte: Regina Elisabeta a II-a”, un film care documenteaza, cu ajutorul unui bogat tezaur de imagini de arhivă, viaţa Reginei, începând cu tinereţea şi abdicarea unchiului ei, Edward al VIII-lea, urmată de încoronarea tatălui ei ca George al VI-lea.

De la ora 10.00, emisiunea Focus care conţine o serie de transmisiuni în direct, documentare, invitaţi, mărturii ale unor oameni care au cunoscut-o şi care vor vorbi despre marea personalitate a Reginei care a inspirat lumea în două secole diferite. 

La Focus 14.00, alături de invitaţii ei, Livia Graur spune poveşti mai puţin cunoscute despre Majestatea Sa.

Ziua dedicată Funerariilor Reginei Elisabeta a II-a continuă la emisiunea Exclusiv VIP, de la 15.00, când Cristi Brancu are invitaţi în platou alături de care rememorează figura marcantă a Reginei.

Campania Regină pentru Eternitate continuă cu o ediţie specială Focus 18, în cadrul căreia Marius Saizu şi Alin Petrică, în direct din Londra, vor vorbi despre detaliile înmormântării celui mai iubit monarh al Angliei.

De la 17.30 şi 19.30, Prima TV difuzează documentarul “Regina Elisabeta a II-a” , o coproducţie Franţa- Marea Britanie, care spune povestea celei a cărei domnie este, official, cea mai lungă din monarhia britanică.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • R R
    Dati audientele din weekend

Trimite un comentariu

sus