Skip to main content

Pro TV a cumpărat un serial ucrainean în care joacă preşedintele Zelenski

 
Pro TV a cumpărat un serial ucrainean în care joacă preşedintele Zelenski

Pro TV a cumpărat serialul ucrainean „Servant of the People” / „Sluga poporului”, în care preşedintele Ucrainei Volodymyr Zelensky joacă rolul principal, anunţă TVmania.

Publicitate

Anunţul a fost făcut de către compania de distribuţie Eccho Rights, care a vândut licenţa serialului mai multor radiodifuzori importanţi, printre care şi Pro TV.

„În calitate de distribuitori internaţionali ai serialului „Servant of the People”, creat de preşedintele Zelenskiy şi care îl are în rol principal, poziţia Eccho Rights este că cel mai bun sprijin pe care industria globală de televiziune îl poate oferi Ucrainei astăzi este să împărtăşească această poveste”, a anunţat distribuitorul pe pagina sa de Instagram, precizând că urmează să facă şi o donaţie de 50.000 de euro către Crucea Roşie din Ucraina. 

În plus, compania a anunţat că a eliminat din catalogul său de oferte producţiile ruseşti. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Corina Damian Corina Damian
    Yupiiiii, semper fidelis, Zelensky ruuuuuulzzz!
  • Miloogut Miloogut
    Zici de Antenuta Zero, nu postac ?
  • Mile Mile
    Rating din nenorocirea cuiva
  • Expertul Expertul
    @AB ProTV plus si Voyo sunt doua platforme diferite! Pe platforma Voyo productiile pot fi urmarite in avans fata de TV si fara publicitate, fiind un serviciu pe baza de abonament, in timp ce ProTV plus este gratuit, dar productiile se pot vedea dupa ce apar la TV, fiind intrerupte de publicitate.
  • Leo Leo
    @ B.A.M !nu înțeleg ce dorești tu sau ce explicații "speciale", însă te-as întrebă eu: nu te-ai saturat (doar) de filme Americane?

    In alta ordine de idei, când alții se uită doar la filme de peste ocean , eu mă mai uit și la altele , Turkis, Korean, și chiar Rusești și app de rusești...sunt unele filme (made in URSS) de-a dreptul bestiale! Și nu vb de vreo telenovela (nu sufăr genul).

    Filmul ukrainianului am auzit (citit) că este foarte bun pt că este real/actual despre politic și corupția de la vârf dar puse "pe tapet" într-un mod comic. Nu crezi că sună bine?

    Să nu judecam un produs doar pt că e "sovietic" sau ukrainian...zic. E că și cum l-ai judeca sau critica pe Kasparov și ai zice că e un prost.

    Nu știu ce alte "explicații speciale" să-ți dau însă, sa nu ne grăbim să dăm din taste din frustrări ...și să înceapă filmul...după, vedem noi.
  • AB AB
    @Anonim, pai nu mai inteleg nimic. Deci Pro TV Plus sau cum se numeste ce rol mai are daca revine Voyo? Nu isi fac concurenta unul altuia?
  • Expertul Expertul
    @CH+ Serialul a fost cumparat pentru platforma Voyo, dar e posibil sa fie difuzat si pe TV in viitor. Chiar daca survivor are o componenta sportiva e logic sa fie redifuzat pe Pro2, daca tinem cont ca publicul acestui show este in majoritate feminin.
  • Anonim Anonim
    Va fi difuzat pe Voyo. Ar fi putut ridica mult audiența posturilor secundare, dar ei tot insistă cu voyo :)))))))
  • B.A.M B.A.M
    @geo, te-aș ruga (dacă poți) să pui un link cu știrea respectivă!!!!!!!
    Nu de alta dar chiar vreau să văd pe cine susține mai nou Iohannis.
    MULȚUMESC ANTICIPAT!
  • CH+ CH+
    Ana. Serialul ucrainean va fi probabil pe PRO X, că PRO 2 e un canal de seriale pentru publicul feminin (chiar dacă difuzează reluarea emisiunii Survivor România și Survivor România: Extrashow, ceea ce nu e bine pentru un canal de seriale dramatice).
  • Ghici Ghici
    Maria urmareste tu antena 3 si numai comenta porosti pe aici
  • Maria Maria
    Daca era cumpărat de Antena1, toti fanii ProTV veneau si scriau pe aici ca l-au achiziționat doar pentru audiențe și că profită de situația din Ucraina, dar pentru că ProTV a făcut asta e un fapt lăudabil. Sunt sigură că dacă nu era acest conflict, ProTV chiar ar fi cheltuit banii pe acest serial
  • geo geo
    Foarte bine...sa il difuzeze pe PRO TV, daca au curajul.
    Asta daca nu vor merge cu Pro X, Pro 2 si Voyo.
    Vă dați seama că românii vor fi interesati să îl vadă pe actorul-presedinte, care acum 2 ani sustinea că ”Bucovina de Nord a fost ocupată de români”, in anul 1918.
  • B.A.M B.A.M
    Știe cineva cum e cu serialele ucrainiene? Că DACĂ seamănă cu cele rusești, mă lipsesc.
    Nu de alta dar, mai nou, televiziunile se aruncă în tot felul de experimente dubioase...
    P.S.
    1)NU, @Leo! Când ești VAG în exprimare, NU "se înțelege sensul". Poți să fi mai clar?!?!?!?
    2)@Andreea, de ce în locul lui Măruță? Emisiunea lui chiar are audiențe bune! Dacă tot difuzează serialul, să o facă în PRIME-TIME (de la 20:30 încolo).
  • Howard Howard
    Wow! Foarte tare! Felicitări, Pro tv!! Întotdeauna la înălțime!
    Sper să fie băgat cât mai curând!

Trimite un comentariu

sus