Skip to main content

EXCLUSIV Paginademedia: Ramona Păuleanu, de la Pro TV la Antena 1. Ce va face?

 
EXCLUSIV Paginademedia: Ramona Păuleanu, de la Pro TV la Antena 1. Ce va face?

Nume de la Pro TV, în "grădina" Antena 1. Jurnalista Ramona Păuleanu se întoarce în televiziune, după peste doi ani de pauză. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Păuleanu intră în echipa Observator.

Publicitate

Conform surselor Paginademedia.ro, Ramona Păuleanu se va ocupa de rubrica Meteo din cadrul Observatorului. Ea urmează să apară pe post de săptămâna viitoare.

Contactată de Paginademedia.ro, Ramona Păuleanu nu a comentat informaţiile.

Mihaela Donosă, care a fost până acum la Meteo, şi-a anunţat deja plecarea:

"Mulţumesc, Antena 1! Atât de multe urcuşuri şi de coborâşuri, însă întotdeauna recunoscătoare. Foarte recunoscătoare pentru oamenii pe care i-am cunoscut şi care m-au susţinut. Ne vedem curând la TV!", a scris ea pe Facebook.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Donosă va merge la Realitatea.

Carte de vizită Ramona Păuleanu:

Ramona Păuleanu a lucrat peste zece ani la Pro TV, ca reporter. Ca reporter de teren, a făcut investigaţii cu camera ascunsă, a acoperit domeniul social timp de câţiva ani, a fost jurnalist pe eveniment, dar s-a ocupat şi de meteo.

În urmă cu aproximativ doi ani şi jumătate, a inttrat în concediu de maternitate. 

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism a Universităţii Hyperion, dar şi a Şcolii de Televiziune. Înainte de cei zece ani de Pro TV, a lucrat aproape un an la Antena 1.

Podcast de parenting cu Ramona Păuleanu

În urmă cu două luni, Ramona Păuleanu, împreună cu colega ei de la Pro TV Adriana Stere, au lansat un podcast de parenting. Creştem mari este numele podcastului, care a adunat până acum, în cele aproape zece episoade, aproape 150.000 de vizualizări pe youtube.

Creştem mari este şi pe TikTok, reţea pe care podcastul de parenting însumează în jur de două milioane de vizualizări.

Ce teme discută în podcast?

Proiectul video pornit de Ramona Păuleanu şi de Adriana Stere a discutat, până acum, subiecte precum vaccinurile, infertilitatea, alăptarea şi îngrijirea dinţilor.

Episoadele sunt grupate pe canalul de youtube Creştem Mari.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus