Skip to main content

VIDEO. Reclamă video 3D pe un panou din Bucureşti. Milka "iese din ecran"

 
VIDEO. Reclamă video 3D pe un panou din Bucureşti. Milka "iese din ecran"

VIDEO. Iluzii optice pentru bucureşteni. Un spot pentru Milka a fost realizat într-un format care sugerează o imagine 3D. Reclama rulează pe un panou din Capitală.

Publicitate

Reclama a fost realizată de compania Wink Public Multimedia pentru Milka, iar pentru crearea iluziei s-a lucrat câteva luni. 

Proiectul – de la brief până la animare şi randare – s-a desfăşurat pe parcursul a două luni şi dincolo de iluzia anamorfică, a presupus crearea integrală a tuturor elementelor, ceea ce a venit cu provocări suplimentare, spun cei de la Wink.

Cum arată reclama 3D, la intersecţia dintre Bulevardul Dacia şi Strada Mihai Eminescu?

Andrei Apetrei, Motion Graphic Designer Wink despre realizarea reclamei Milka MMMAX:

„Campania Milka a fost unul dintre cele mai complexe proiecte 3D pe care ne-am pus amprenta. Dincolo de complexitatea aferentă oricărui spot 3D făcut aşa cum trebuie, provocarea aici a fost să creăm fiecare element de la zero.

De la straturile de ciocolată, textura şi vâscozitatea umpluturilor, până la modul în care ciocolata se sparge, toate aceste elemente trebuie redate cât mai fidel posibil. Ori reproducerea realităţii aşa cum e ea, fără a o cosmetiza, este una dintre cele mai mari provocări. Lumea reală rar are unghiuri de 90 sau texturi perfecte”.

Spotul anamorfic pentru Milka este a patra execuţie 3D marca WINK. Începând din 2022, atunci când a introdus în portofoliu serviciile de creaţie pentru spoturi 3D cu iluzie anamorfică, WINK a semnat prima activare 3D pe un billboard digital din România, precum şi mai multe activări 3D pentru McDonald’s şi Sephora.

GALERIE FOTO. Reclama Milka 3D în imagini

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus