Skip to main content

Starea Naţiei revine din vacanţă. Show-ul lui Dragoş Pătraru schimbă şi ora. Face rocada cu ştirile

 
Starea Naţiei revine din vacanţă. Show-ul lui Dragoş Pătraru schimbă şi ora. Face rocada cu ştirile

Starea Naţiei revine cu noi ediţii, în această seară. Emisiunea lui Dragoş Pătraru va fi difuzată la altă oră, mai devreme ca până acum. De asemenea, şi ştirile de noapte de la Prima TV schimbă ora. 

Publicitate

Practic, de astăzi, 10 ianuarie 2022, Starea Naţiei şi Focus fac rocada. 

- Dragoş Pătraru se vede de la ora 22:00 (până acum era la 22:30). De notat că emisiunea a mai fost într-o perioadă la această oră. 

- Focus, cu Ioana Maria Moldovan, se mută de la ora 23.00 până la miezul nopţii. Până acum, ştirile erau înainte de Starea Naţiei. 

„Democraţia este în mare pericol”

În contextul revenirii din vacanţă, Dragoş Pătraru spune: 

„Acum, ceva mai mult decât în alte perioade din ultimii 30 de ani, democraţia este în mare pericol. Nu doar la noi, se întâmplă peste tot în lume. De aceea, e foarte important nu doar să îi ţinem pe oameni conectaţi la ceea ce se întâmplă, ci şi să le ascuţim permanent spiritul critic.

Vom sancţiona în continuare derapajele de la democraţie şi abuzurile de putere, folosind uneltele umorului, dar vom vorbi mult despre sărăcie şi despre lipsa de competenţă şi de viziune a guvernanţilor, într-o lume tot mai inegală, bazată doar pe consum chiar cu preţul distrugerii planetei. O lume în care puţini au foarte mult şi prea mulţi au foarte puţin”, spune realizatorul TV. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maxim Maxim
    Acest comic fara umor nu face sa rada nici pe cel mai vesel om din lume. Cu indignarea falsa si intoleranta acidă nu faci decat sa omori umorul. Ceea ce acest om face cu mare talent. Nimeni nu intelege de ce acest personaj exista pe un ecran. Iar faza cu saracia si cu lupta contra bogatilor este populism de doi lei. Cand nu ai glume bagi o stramba cu guvernul incompetent sau injuri un ministru. Umorul politic are si el mandria lui si nu se lasa exprimat de orice trist.
  • Cristi Cristi
    @Viorel: O iau ca pe o glumă. :))) Ce face Călinescu prindea prin anii '90, pe o piață media săracă, într-o țară proaspăt ieșită din comunism care primea TV cu porția pe-un singur canal, e logic că pe-atunci prindea cam orice. În 2022, tendința e cu formate mari, puternice (de multe ori, nici acestea nu mai prezintă vreo garanție a succesului pe o piață unde consumul de tv clasic e din ce în ce mai redus), calitate muuult superioară unui bătrânel care stă la o măsuță și spune bancuri cu Bulă în timp ce niște unii mai dau cu degetele pe chitară. :))) Nu știu cum s-a păcălit Clever cu alde Dinescu, Călinescu, Brancu, Cove, Cârcotașii și alte asemănătoare AZI. Când nu prinzi seri la rând top 10 și te bate o televiziune ca Național TV, clar e o problemă.
  • Adi Adi
    Intr-adevăr s-a transformat intr-un clovn. Care pare să execute și ordine. El care se dădea deontolg. Cum putea să fie altfel la un post al PSD-ului?
    Mi se pare mie sau audiențele chiar sunt mai proaste cu noii patroni?
  • Soby Soby
    @Viorel Poate CTP la România TV, iar Marius Tucă la Smart TV.

    Și Turcescu s-ar putea să aibă o emisiune la România TV ca părerea mea. Apare mereu ca invitat la emisiunile de la România TV și în decembrie 2021 a prezentat o emisiune specială numită Capital 100, Capital 300 sau de genul. Turcescu mai apare și la EvZ, unde are o emisiune online.
  • Viorel Viorel
    Este mult mai bine asa. Cred ca Radu Banciu este foarte bun de la ora 23.30. Prima tv incepe sa arate bine cu Florin Calinescu, Patraru, Dinescu iar Banciu completeaza perfect. Daca au un pic de curaj merita adus Marius Tuca si CTP si o sa devina o televiziune care poate concura cu Pro tv si Antena 1.
  • DODO DODO
    a expirat ! a devenit un propagandist ieftin a unui socialism utopic A demonstrat ca nu poseda notiuni elementare de economie si doar arunca lozinci Si ca sa-si dovedeasca educatia proletara se tavalea de ris cum pupa tericeanu mina unor doamne Dupa el trebuia sa-si lase balele pe mina lor Bîști mă !
  • Andrei Andrei
    Focus la ora 22 se potrivea ca nuca-n perete. Ora aia poate fi fructificată mai bine - fie cu Florin Călinescu (pentru care consider că ora 20 e prea devreme; măcar de la 21 cred că ar fi mai bine pentru emisiunea lui) - fie cu Pătraru de la 22 și Banciu de la 23. Nu înțeleg de ce încă nu l-au trecut pe Banciu pe Prima. Cred că "Lumea lui Banciu" ar contribui la recâștigarea vizibilității acestui post TV fără costuri suplimentare.

Trimite un comentariu

sus