Skip to main content

Parteneriat Ringier - Cat Music, pentru soluţia de publicitate Social Display

 
Parteneriat Ringier - Cat Music, pentru soluţia de publicitate Social Display

Ringier România începe un parteneriat strategic cu Cat Music, companie ce reprezintă vedete precum Andreea Bălan, Smiley, Voltaj sau Lidia Buble, prin intermediul Social Display, soluţie de display advertising personalizabilă, anunţă cele două companii.

Publicitate

„Parteneriatul are ca scop crearea unor legături autentice şi de calitate între artiştii Cat Music şi platformele de publishing, astfel încât clienţii din domeniul publicitar să aibă acces la un instrument de vânzare mai directă către consumatori”, anunţă Cat Music.

Social Display este un produs lansat la finalul anului 2021  şi „agregă materialele create de influenceri pe care le declină apoi printr-un sistem automatizat în zeci de formate originale care să genereze vânzări”, explică reprezentanţii companiei.

Cum funcţionează Social Display: Pe baza unui brief detaliat, Social Display poate selecta automat influencerii potriviţi şi profilurile de audienţă, totul cu respectarea cu stricteţe a guideline-urilor de brand. În plus, soluţia Social Display ajută la optimizarea costurilor prin declinarea extinsă şi automată a materialelor unei campanii publicitare pe care le transformă în formate de display advertising care diseminează mesajul dorit.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ha Ha
    Kanal D iar a făcut modificări seara, serialul Aripi Frânte va fi de luni până joi la ora 20, iar Infidelul va fi difuzat vineri și sâmbătă de la 20. Dan Negru rămâne duminica cu Tu Urmezi

    Cred că au trecut mulți, dar mulți ani de când Kanal D a difuzat seriale turcești în weekend
  • R R
    Dati audientele de sambata a emisiunii Te cunosc de undeva

Trimite un comentariu

sus