Skip to main content

România TV continuă atacul la Tolontan. Postul vorbeşte despre o "investigaţie internă". Şefii Ringier: "nu există aşa ceva". Cum justifică acum România TV subiectul Iulia Marin? "Memoria ei o apărăm!"

 
România TV continuă atacul la Tolontan. Postul vorbeşte despre o "investigaţie internă". Şefii Ringier: "nu există aşa ceva". Cum justifică acum România TV subiectul Iulia Marin? "Memoria ei o apărăm!"

România TV continuă subiectul Iulia Marin. Astăzi, cele mai multe jurnale se deschideau cu acest caz, cu atacuri şi acuzaţii aduse redactorului-şef Cătălin Tolontan.

Publicitate

"Anchetarea lui Cătălin Tolontan, ce explicaţi dă şefilor elveţieni", a fost una dintre burtiere. "Tolontan, interogat de şefi după moartea subalterei", o alta.

Postul TV a spus, în jurnalele de la amiază, că există o investigaţie internă la nivelul companiei Ringier (informaţia este detaliată şi pe site-ul televiziunii).

Afirmaţia Ringier a fost contrazisă categoric de oficialii Ringier:

"Nu există nicio investigaţie internă, există un puternic suport al grupului. În ceea ce îi priveşte pe cei de la România TV, aş spune că vorbim de "wishfull thinking"", a declarat pentru Paginademedia.ro Mihnea Vasiliu, director general Ringier România.

În deschiderea jurnalelor, realizatorii şi reporterii vorbeau despre "ipocrizia pe care o afişează Tolontan" sau despre "cinismul lui Tolontan" care "nu are limite".

Reporterii şi realizatorii România TV au ţinut să justifice de de abordează subiectul despre Iulia Marin şi redacţia Libertatea:

"Memoria colegei lor o apărăm. Pentru memoria ei facem această investigaţie, să nu mai existe astfel de abuzuri."

Câteva dintre afirmaţiile făcute la România TV:

  • Memoria colegei lor o apărăm. Pentru memoria ei facem această investigaţie, ca să nu mai existe astfel de abuzuri.
  • În loc să ne lamurească (Tolontan) aruncă si mai tare o umbră de indoială.
  • Iată cum Iulia Marin îl contrazice pe şeful ei, are o recomandare de la medic. Vorbim de cuvântul lui Tolontan împotriva cuvântului Iuliei Marin
  • Cinismul lui Tolontan nu are limite.
  • Imaginează-ţi stresul la care a fost supusă Iulia. Domnilor de la ITM, poate în acest caz faceţi o investigaţie şi ne lămuriţi.
  • S-a deschis un dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă. Catalin Tolontan trebuie să aducă explicaţii în faţa şefilor din Elveţia.

Reacţia redacţiei Libertatea: „Iulia Marin era aptă de muncă”. A lucrat într-un mediu unde a avut respect, reposnsabilitate şi sprijin

GALERIE FOTO. Capturi din emisiunile România TV din timpul zilei:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus