Skip to main content

Un nou sezon Românii au talent începe astăzi, la Pro TV

 
Sursa foto: protv.ro
Sursa foto: protv.ro

Emisiunea Românii au talent aduce un nou sezon, cel cu numărul 13, care debutează în această seară la Pro TV, de la ora 20.30.

Publicitate

Pentru prima dată, show-ul începe în ianuarie, însă până acum, show-ul a avut premiera în luna februarie şi o singură dată, la sezonul cinci, în martie.

Show-ul de televiziune a debutat în februarie 2011. Smiley şi Pavel Bartoş sunt prezentatorii emisiunii, iar juriul este format din Andra, Mihai Bobonete, Andi Vasluianu şi Dragoş Bucur.

Cu cine se intersectează show-ul?

  • Românii au talent se va intersecta cu serialul turcesc Dragoste rebelă (Golden Boy sau în orginal Yalı Çapkını), de la Antena 1, care a debutat la începutului anului, pe 6 ianuarie. 
  • Pe Kanal D va fi, ca de obicei, serialul turcesc Infidelul şi, de la 22.30, Jocul cuvintelor cu Dan Negru.
  • Celebrul Rocky II, cu Sylvester Stallone, este pus "în ring" de Prima TV
  • Pe TVR 1 este un film cu Piedone - Bud Spencer, o producţie din 1977 - Charleston

Anul trecut, Românii au talent pornea pe 4 februarie. Cifrele: în jur de 2,7 milioane de telespectatori în toată ţara, dintre care peste 1,3 milioane de la oraşe.

Citeşte şi: Audienţe istorice. Cum a debutat show-ul Românii au talent, în cei 11 ani? Până în 2019, cifrele săreau de trei milioane de români

Smiley (Andrei Tiberiu Maria):

"Sezonul 13 ne-a adus foarte multe talente inedite, multe numere trăsnite definitiv. Încă suntem uimiţi de anumite talente."

Ce spune Pavel Bartoş despre sezonul cu numărul 13?

"Pentru mine,13 nu este ceva cu ghinion, ci cu noroc! Iar anul acesta va fi şi magic."

Smiley şi Pavel Bartoş au fost întrebaţi care este aspectul pe care un concurent trebuie să îl îndeplinească pentru a primi un Golden Buzz din partea lor:

"Întotdeauna emoţia şi surpriza. În cazul nostru, trebuie să fie un Golden Buzz ca noi. Câteodată apăsăm pentru că e ceva ce nu am văzut în viaţa noastră sau ceva ce ne impresionează şi emoţionează foarte tare.", potrivit site-ului protv.ro.

Citeşte şi:Pro TV anunţă premiera „Românii au talent”. Va debuta, pentru prima dată în istorie, în luna ianuarie

Citeşte şi:Premieră! Antena 1 pune un serial turcesc la bătaie cu Românii au talent

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus