Skip to main content

Românii au talent, sezon nou, începe diseară, la Pro TV. Bobonete şi Dragoş Bucur, noii juraţi

 
Românii au talent, sezon nou, începe diseară, la Pro TV. Bobonete şi Dragoş Bucur, noii juraţi

Un nou sezon „Românii au talent“, numărul 12, debutează în această seară, la Pro TV, de la 20.30. Bobonete şi Dragoş Bucur sunt noii juraţi care vor decide cine sunt cei mai talentaţi români.

Publicitate

Bineînţeles, alături de ei sunt aceiaşi Andra şi Andi Moisescu, care au fost în echipă de la prima ediţie a emisiunii. Neschimbaţi sunt şi cei doi prezentatori, Smiley şi Pavel Bartoş.

Cum s-a descurcat show-ul în audienţe, în trecut: Până în 2019 a reuşit să strângă în faţa televizoarelor trei milioane de privitori, iar în ultimele ediţii cel puţin 2,6 milioane, după cum a relatat Paginademedia.ro.

De altfel, debutul de anul trecut a fost lider de audienţă pe toate targeturile, depăşind Survivor (difuzat de Kanal D) şi un film cu Bruce Willis de pe Antena 1.

În sezonul anterior, Alexandra Dinu şi Florin Călinescu făceau parte din juriu, însă acum aceştia au fost înlocuiţi de Bobonete şi Dragoş Bucur.

Cu ce gânduri au intrat în show-ul de talente cei doi actori?

Dragoş Bucur, actor şi prezentator TV, despre Românii au talent:

“Eu am venit cu inima strânsă pentru că nu ştiam exact la ce să mă aştept. Am avut mare noroc cu colegii ăştia! Pentru că în tipul ăsta de emisiune dacă nu ai nişte colegi cu care să ai o chimie şi cu care să poţi funcţiona într-o echipă, lucrurile merg greu. Din fericire, atât ceilalţi juraţi, adică Andra, Andi şi Bobo, dar şi oamenii de dincolo, adică Pavel şi Smiley, m-au primit cu braţele deschise… ceea ce a contat mult”, scrie protv.ro.

Mihai Bobonete, actor şi comediant, despre Românii au talent:

„Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult şi care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc şi alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii juraţi îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, şi simt că ne vom distra foarte tare. Abia aştept să mă distreze şi pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în faţa scenei şi aştept să văd ce înseamnă să fii român talentat”. 
 

Şi Andi Moisescu a făcut câteva dezvăluiri de culise despre noul sezon al emisiunii:

„O să fie o nebunie, pot să spun la modul sincer, după ce am terminat preselecţiile de filmat. Apare ceva nou, ceva ce nu am avut în cele 11 sezoane şi are foarte mare legătură cu noua compoziţie, ca să zic aşa, de la masa juriului. Apare o surpriză a votului. Am fost surprins de direcţia în care a luat-o votul”.

“Pe lângă concurenţi, sezonul nou aduce o atmosferă extraordinară la masa juraţilor. Am descoperit nişte oameni extraordinari, nişte prieteni... pentru că îi ştiam, am colaborat cu ei la diferite proiecte, dar acum e altceva. O să vedeţi ce discuţii şi cât am râs şi cât de bine ne-am simţit”, a spus şi Andra, într-un interviu acordat protv.ro.

În cei 11 ani de emisiune, la masa juraţilor Românii au talent au mai stat: Florin Călinescu, Alexandra Dinu, Mihai Petre, Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis.


Citeşte şiSurvivor şi-a găsit naşul! Românii au talent, debut cu vârfuri de peste 3 milioane! Primul loc la distanţă


 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • @Mossad, de unde știi? E o informație sigură? M-as bucura dacă ar fi asa, dar nu cred ca vor completa toată echipa faimosilor. Pe motive medicale a ieșit doar Roxana Ciuhulescu.
  La războinici nu va veni nimeni în locul lui Liviu Mihalca? Dacă ar fi cum zici tu, faimoșii ar fi în avantaj numeric.
 • Ce postacule. Supara adevarul ? Survivor sterge pe jos cu Antenuta Zero cu Marinica Zero.
  Si Talentele azi, spulbera Antenuta.
 • Producatorii Survivor aduc intariri pentru echipa Faimosilor: 1. Florentina Moisin hambalista la Universitatea Cluj. 2. Stefania Stanila 24 de ani Gimnasta. 3. Chelsea Gandrabura 20 de ani jucatoare de polo la Dinamo. 4. Catalin Cozma campion la sarituri in apa. E foarte bine ca se pune accentul pe sport si nu sunt adusi manelisti.
 • Mile e din nou pregatit sa planga in pumni. Noapte buna, Mile! Nu mai plange!
 • Super juriu, specific manelismului Pro. Un “comediant” penibil si un anti-vaccinist cu creierul pilaf :))
 • Bobonete nici nu mai stie cate show-uri si emisiuni a prezentat / a fost invitat la Pro TV. Normal ar fi fost sa fie egalitate 2 doamne si 2 domni, in juriu. Se pare ca a ”baza de date” de vedete feminine a Pro TV este la cel mai mic nivel din istorie !
 • Ce nu imi place e faptul ca o sa lungeasca emisiunea. Vad ca incepe la ora 20:30 si se termina pe la ora 00:00. Aproape 4 ore ? E prea mult...
  Sambata filme redifuzate ? Pai mai bine difuzai Romanii au talent. 2 zile, cate 3 ore, e foarte bine.

Trimite un comentariu

sus