Skip to main content

Românii au talent, sezon nou, începe diseară, la Pro TV. Bobonete şi Dragoş Bucur, noii juraţi

 
Românii au talent, sezon nou, începe diseară, la Pro TV. Bobonete şi Dragoş Bucur, noii juraţi

Un nou sezon „Românii au talent“, numărul 12, debutează în această seară, la Pro TV, de la 20.30. Bobonete şi Dragoş Bucur sunt noii juraţi care vor decide cine sunt cei mai talentaţi români.

Publicitate

Bineînţeles, alături de ei sunt aceiaşi Andra şi Andi Moisescu, care au fost în echipă de la prima ediţie a emisiunii. Neschimbaţi sunt şi cei doi prezentatori, Smiley şi Pavel Bartoş.

Cum s-a descurcat show-ul în audienţe, în trecut: Până în 2019 a reuşit să strângă în faţa televizoarelor trei milioane de privitori, iar în ultimele ediţii cel puţin 2,6 milioane, după cum a relatat Paginademedia.ro.

De altfel, debutul de anul trecut a fost lider de audienţă pe toate targeturile, depăşind Survivor (difuzat de Kanal D) şi un film cu Bruce Willis de pe Antena 1.

În sezonul anterior, Alexandra Dinu şi Florin Călinescu făceau parte din juriu, însă acum aceştia au fost înlocuiţi de Bobonete şi Dragoş Bucur.

Cu ce gânduri au intrat în show-ul de talente cei doi actori?

Dragoş Bucur, actor şi prezentator TV, despre Românii au talent:

“Eu am venit cu inima strânsă pentru că nu ştiam exact la ce să mă aştept. Am avut mare noroc cu colegii ăştia! Pentru că în tipul ăsta de emisiune dacă nu ai nişte colegi cu care să ai o chimie şi cu care să poţi funcţiona într-o echipă, lucrurile merg greu. Din fericire, atât ceilalţi juraţi, adică Andra, Andi şi Bobo, dar şi oamenii de dincolo, adică Pavel şi Smiley, m-au primit cu braţele deschise… ceea ce a contat mult”, scrie protv.ro.

Mihai Bobonete, actor şi comediant, despre Românii au talent:

„Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult şi care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc şi alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii juraţi îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, şi simt că ne vom distra foarte tare. Abia aştept să mă distreze şi pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în faţa scenei şi aştept să văd ce înseamnă să fii român talentat”. 
 

Şi Andi Moisescu a făcut câteva dezvăluiri de culise despre noul sezon al emisiunii:

„O să fie o nebunie, pot să spun la modul sincer, după ce am terminat preselecţiile de filmat. Apare ceva nou, ceva ce nu am avut în cele 11 sezoane şi are foarte mare legătură cu noua compoziţie, ca să zic aşa, de la masa juriului. Apare o surpriză a votului. Am fost surprins de direcţia în care a luat-o votul”.

“Pe lângă concurenţi, sezonul nou aduce o atmosferă extraordinară la masa juraţilor. Am descoperit nişte oameni extraordinari, nişte prieteni... pentru că îi ştiam, am colaborat cu ei la diferite proiecte, dar acum e altceva. O să vedeţi ce discuţii şi cât am râs şi cât de bine ne-am simţit”, a spus şi Andra, într-un interviu acordat protv.ro.

În cei 11 ani de emisiune, la masa juraţilor Românii au talent au mai stat: Florin Călinescu, Alexandra Dinu, Mihai Petre, Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis.


Citeşte şiSurvivor şi-a găsit naşul! Românii au talent, debut cu vârfuri de peste 3 milioane! Primul loc la distanţă


 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stefan Stefan
    Un sezon extraordinar. Toți jurații jos pălăria. Show pe cinste. Felicitări.
  • martin mos martin mos
    cel mai insipid jurat e andra!
  • Invitescu Invitescu
    Expertule de unde vin ei, cine ii anunță, vrei sa zici invitați, cum vin ei in România oricum nu mai sunt în tara ha

    Exact ca la Umor Sec, invitati. Exact ca la Bucatarii Zero, invitati.
  • Sabina Sabina
    Prima ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 23:59. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 14.6 puncte de rating și 41.4% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.5 puncte de audiență și 12.7% share. De-a lungul difuzării, peste 2.6 milioane de români au simțit emoțiile concurenților care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 22:17, peste 3.3 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.
  • Laura Pescăuș Laura Pescăuș
    Păcat de o emisiune așa frumoasă, să îl aibă pe Bobonete jurat: un om o "țâră mai evoluat, cum ar fi spus nea Mărin, să râdă de altul ceva mai jos ca el. A-ti amestecat emisiunile?
  • Mile Mile
    Expertule de unde vin ei, cine ii anunță, vrei sa zici invitați, cum vin ei in România oricum nu mai sunt în tara ha
  • Ana Ana
    @B.A.M, sunt numiți faimoși pentru ca sunt sportivi, nu neapărat pentru ca au multe apariții la tv. Si în sezonul trecut Ana Porgras, Cosmin Stanciu, Ștefan, Chitosca, nu erau cunoscuți. Fiind doar sportivi. Nu persoane care apar zilnic la tv.
    Când sunt vedete, de ce sunt. Când aduc sportivi, ca nu sunt vedete și ar trebui să fie la războinici. Nimic nu e bine! Mai terminați cu ipocrizia asta!
  • Pisticila Pisticila
    Faimoși în blocul tău nu

    Survivor a sters pe jos cu Marinica Zero. Nu mai lauzi Antenuta ? Cand Marinica era peste filme antice aveai 100 de comentarii. Acum, nimic postacule ?
  • Demagogescu Demagogescu
    marele demagog ii faceai prosti inainte te ai descris perfect

    marele demagog ii faceai prosti inainte pe cei ce se uitau la Home Alone si meciuri de fotbal, te ai descris perfect acum postacule
    Anul acesta esti OBLIGAT de sefi sa te uiti la fotbal. Anul trecut la Pro, nu te-ai uitat. Ha ha ha ! Marele demagog ! Hi hi hi !
  • Hohiho Hohiho
    Super juriu, specific manelismului Pro. Un “comediant” penibil si un anti-vaccinist cu creierul pilaf

    Exact ca Antenuta postacule. Dar nu avem voie sa zicem asta, ca ne vad sefii. ha ha ha !
  • Milogo Milogo
    Aceleași vedete prăfuite peste tot

    Ca la Antenuta Zero, nu postac ? Aceleasi vedete la Marinica Umor Seci Revelion Pensionari Cunoscuti. Acum la Dans pe nisip aceleasi vedete prafuite peste tot.
    Nu postac ?
  • Expertul Expertul
    Am vazut show-ul inca de aseara pe Voyo! Mihai Bobonete il inlocuieste cu succes pe Florin Calinescu. Dragos Bucur se achita foarte bine de sarcina juratului exigent. Anul trecut, Alexandra Dinu a fost prezenta in emisiune doar cu frumusetea, ne fiind capabila sa foloseasca mai mult de 10 cuvinte la jurizare, in timp ce in acest an, Dragos este un jurat cu vorbele la el. Nu sunt un nationalist, dar sunt prea multi concurenti din strainatate in primul episod. Cred ca Andreea Raicu ar fi fost potrivita ca jurat la Got Talent, dar cine stie poate o vom vedea sezoanele urmatoare.
  • Mile Mile
    Faimoși în blocul tău nu
  • mile mile
    marele demagog ii faceai prosti inainte te ai descris perfect
  • B.A.M B.A.M
    @Mossad, dacă ăștia sunt "FAIMOȘI", eu sunt "pește" în Brăila! Dacă erau la "războinici", DA!! DA, DA, DA!!!
    Dar nu la "Faimoși"! Singurele nume mai de "Doamne ajută!" sunt Chelsea și Cozma. Dar e EXCES DE ZEL să-i numești "FAIMOȘI", doar pentru câte o apariție rătăcită la TV! FĂRĂ SUPĂRARE!!!

Trimite un comentariu

sus