Skip to main content

Actori noi se alătură serialului Lia, de la Antena 1. Mircea Gheorghiu, printre nume

 
Mircea Gheorghiu
Mircea Gheorghiu

Actori noi se alătură distribuţiei serialului Lia - soţia soţului meu, de la Antena 1. În episodul de joi, 26 ianuarie îşi vor face apariţia personaje noi. E vorba despre trei actori. Mircea Gheorghiu, Andrei Coman şi Andrei Ivan.

Publicitate

Serialul Lia a debutat pe 12 ianuarie şi este difuzat în fiecare joi, de la 20.30, la Antena 1. Producţia Lia este realizată după drama turcească Asla Vazgeçmen (Niciodată nu renunţ), difuzată la noi pe Happy Channel.

Ce personaje vor interpreta cei trei actori în serialul produs de Ruxandra Ion?

Mircea Gheorghiu îl va juca pe Tavi, un membru al clanului Rocca.

Mircea Gheorghiu:

"Atunci când un membru al familiei tale ajunge la puşcărie, vinovaţii trebuie să plătească. Răzbunarea devine cuvântul de ordine şi nimic altceva nu mai contează. Ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte. Tavi este un personaj fără scrupule, care încurcă iţele şi tulbură apele.

Va fi o apariţie inedită pentru mine, într-un proiect de mare anvergură, care va ţine telespectatorii cu sufletul la gură. Abia aştept să faceţi cunoştinţă cu Tavi şi clanul Rocca."

Un alt personaj este Rusu, interpretat de actorul Andrei Coman. Împreună cu ceilalţi membri ai clanului Rocca, Rusu vine să îi plătească poliţe mai vechi lui Petru Vornicu, atât la circuitul VorGroup, cât şi în viaţă personală.

Andrei Coman:

"Rusu este conflict! Simţi asta chiar de la primul contact. El este în război cu toată lumea şi nu cunoaşte mila, este violent şi fără scrupule, iar dacă nu eşti atent, explodează lângă tine. Asta am simţit la primul contact cu personajul, de la prima întâlnire cu textul...

Şi ar mai fi şi pasiune mea pentru motociclete, pe care am putut să o “exprim” în această minunată experienţă numita Lia."

Al treilea personajul este Bobiţă, care va fi pus în scenă de Andrei Ivan.

Andrei Ivan:

"Sunt un om timid, respectuos şi cum spun cei din jur, exagerat de politicos, astfel că rolul Bobiţă reprezintă un adevărat contre-emploie, dar în egală măsură, o deosebită provocare de care mă bucur în fiecare zi, pe set, la filmări.

Consider că asemenea situaţii care ne scot total din aria de confort nu fac decât să ne întărească şi să ne determine să privim viaţa dintr-o altă perspectivă."

GALERIE FOTO:

Citeşte şi:Antena 1 pregăteşte un alt serial românesc, după o formulă turcească. Personaj principal, un semifinalist Exatlon

Citeşte şi:Fiica lui Gheorghe Hagi joacă în Lia. Cine mai face parte din distribuţie?

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus