Skip to main content

Fiica lui Gheorghe Hagi joacă în Lia. Cine mai face parte din distribuţie?

 
Kira Hagi
Kira Hagi

Nume cunoscute în Lia. În distribuţia serialului Lia care va debuta în curând la Antena 1 se alătură Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi. În serialul produs de Ruxandra Ion joacă şi Vlad Gherman.

Publicitate

Serialul Lia aduce o poveste de iubire, dar încercată de trădări şi minciuni. Producţia este adaptată după drama turcească Asla Vazgecmem, difuzată în Turcia în anul 2015.

Ce roluri vor interpreta Kira Hagi şi Vlad Gherman?

"Kira Hagi o va juca pe Mira Bădescu, fiica tatălui lui Alice (Ioana Blaj). Mira este o tânără şi talentată avocată, care îi câştigă încrederea lui Petru Vornicu (Ştefan Floroaica).

Vlad Gherman îl va interpreta pe Andi, fratele mai mic al lui Alice. Andi a studiat la Londra, unde a prins gustul vieţii de noapte, iar la întoarcea acasă, familia îl va descoperi complet transformat şi cu un look în concordanţă cu schimbările din viaţa lui."

Ce spune Kira Hagi despre personajul ei?

"Personajul meu, Mira Bădescu, are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă.

De altfel, asta îmi place cel mai mult la actorie, faptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic şi că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalităţi, care scot la iveală conflicte sau împing acţiunea într-o direcţie neaşteptată.

Îmi plac mult răsturnările de situaţie şi îmi place faptul că prin rolul pe care îl joc în acest serial învăţ lucruri noi, despre viaţă, despre relaţii şi despre conflicte."

Vlad Gherman:

"Proiectul Lia înseamnă un nou pariu pentru mine. Un pariu pe care îl pun la începuturile noi pe care le trăiesc pe plan profesional.Înseamnă o lume nouă, un personaj nou şi provocări noi.

Îmi plac mult răsturnările de situaţie şi îmi place faptul că prin rolul pe care îl joc în acest serial învăţ lucruri noi, despre viaţă, despre relaţii şi despre conflicte."

Kira Hagi - carte de vizită:

- A studiat actoria la New York Film Academy, unde s-a licenţiat în Acting for Film

- A urmat studii aprofundate de actorie şi la Londra

- A debutat în filmul de scurt-metraj Bucureşti, te iubesc

- A găzduit expoziţia "Rădăcini" - 2022, "Călătorie" - 2018, "Experiment Dezrădăcinare" - 2019 şi 2022, "Sound of Silence" - 2021, "Reflections" - 2021 în Franţa şi "Eternal Feminine" - 2021 în Italia.

Galerie foto:

CITEŞTE ŞI:Nume noi în serialul Lia. Oana Zara şi Valeriu Ilisie fac parte din distribuţie

CITEŞTE ŞI:Actriţa Ilinca Goia face parte din serialul Lia. Tina Duceac şi Andrei Voicu se află la primele roluri

CITEŞTE ŞI:Cine joacă în viitorul serial al Ruxandrei Ion? Doiniţa Oancea, printre numele din Lia

CITEŞTE ŞI:Antena 1 pregăteşte un alt serial românesc, după o formulă turcească. Personaj principal, un semifinalist Exatlon

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • B.A.M B.A.M
    @An, depinde! Faptul că au mai jucat și în alte seriale constituie o temelie pentru a avea vedete în serial.
    Într-adevăr, cei mai în vârstă pot reacționa mai rău. Dar pe de altă parte, unu-i actorul debutant și altu-i cel cunoscut.
    Oricum sunt o groază de nume noi pentri acest serial. Chiar NU au reciclat prea mult...
  • An An
    Daca ar fii renuntat de tot la actorii reutilizati continuu, ar avea succes mai mare serialul...
  • sunt anonim sunt anonim
    In serial vor mai juca actorii Horațiu Mălăele,Dan Condurache ,Alexandru Papadopol,Rodica Popescu Bitănescu, Valeria Sitaru,Alexandru Repan,Vasile Muraru,Alexandru Bindea,Cristina Deleanu ,Dorina Lazăr
  • Catalin Catalin
    Eu nu pot sa mi-l imaginez pe Vlad jucand rolul de bad-boy dupa ce l-am vazut in atatea seriale drept baiatul cuminte, care-si vede de treaba lui. Sincer m-am mirat ca nu i-am citit numele atunci cand s-a anuntat distributia serialului pentru prima data, ar fi fost culmea sa nu joace si el.
  • Gigi Gigi
    Ce audiente a avut meciul Qatar-Ecuador de la Cupa Mondiala?
  • Gogosescu Gogosescu
    Cu cat v-a platit Antenuta Zero ? Ca ati bagat la reclame la serialul asta.....
    Putina reclama ca nu se uita lumea, nu ?

Trimite un comentariu

sus