Skip to main content

NOU. Site despre fashion, beauty şi lifestyle cu bloggeriţa de la AloMoDa, care e şi social media manager Netflix şi cu Orlando Nicoară

 
Andreea Cartu. Foto: Facebook
Andreea Cartu. Foto: Facebook

Nou pe piaţa media. Un site cu ştiri din zona de fashion, beauty şi lifestyle dedicat femeilor. Ideea a pornit de la Andreea Cartu, social media manager la Netflix şi cea care deţine blogul AloModa. Cofondator în proiect este Orlando Nicoară.

Publicitate

Numele proiectului - Curatorialist.ro.

Cine este Andreea Cartu?

Andreea Cartu a fost printre primele antreprenoare cu blog de modă în România.

În 2008 punea bazele AloMoDa, o platformă care susţinea designerii români. În acelaşi timp, dezvolta strategii de social media pentru multe branduri, precum P&G, H&M, Lee Cooper, Kenvelo sau Ivatherm.

În prezent este co-fondator la  al start-up-ului de modă circulară Garderoba Infinită şi co-owner şi publisher la Curatorialist.ro.

Anunţul de lansare a proiectului punctează că Andreea Cartu este head of social media la o platformă de streaming. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Cartu coordonează campaniile în social media pentru Netflix.

Pe site sunt articole din următoarele categorii:

- fashion
- beauty (materiale despre nutriţie, în special)
- lifestyle

Din echipă fac parte:

  • Andreea Cartu - Co-owner şi Publisher
  • Elena Vrabie - Redactor Şef
  • Andreea Mira - Redactor
  • Raluca Lazăr Mureşan - Redactor

Andreea Cartu, publisher şi co-owner Curatorialist.ro:

„Am gândit Curatorialist cu o intenţie de <<refresh>>. Al meu, al cititorilor, al modului în care brandurile sunt sau, mai degrabă, nu mai sunt expuse pe platformele de lifestyle pentru femei.

Împreună cu echipa editorială pe care am construit-o, şi pe a cărei experienţă mă bazez în construirea articolelor, gândim conţinutul editorial din perspectiva relevanţei, în primul rând, ca un manifesto tăcut împotriva <<empty photos>> din social media.”

Orlando Nicoară, Co-owner Curatorialist.ro:

„Andreea este cunoscută pentru că se adaptează vremurilor şi propune concepte proaspete publicului feminin. Am dorit să susţin acest proiect de la început pentru că am încredere în abilităţile ei de curator atât pe partea de conţinut, cât şi la nivel de structură.

Piaţa digitală oferă libertate vocilor noi, iar eu o voi sprijini pentru a dezvolta o platformă care propune un dialog deschis cu cititorul.” 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Camelia Camelia
    Este revoltător cum se fac bani în ziua de azi, din nimic. Profesii descrise prin nenumărate cuvinte, toate goale, din care nu se înțelege nimic. Toată lumea se ocupă de fashion, adică face reclama unor haine cu care se pozează. Trebuie să ai mult tupeu și obrazul gros, ca să poți spune că te ocupi cu așa ceva.
  • Orificela Felățean Orificela Felățean
    Altă anostă bogată propulsată drept autoritate în opinii. ***

    M-am săturat de mușcate la ghiveci *** #EATtheRICH

Trimite un comentariu

sus