Skip to main content

Încă o platformă de streaming vine anul acesta în România - SkyShowtime

 
Încă o platformă de streaming vine anul acesta în România - SkyShowtime

Platforma de streaming SkyShowtime, „casă” a unor seriale precum Dexter: new Blood sau Billions, va veni anul acesta şi în România. 

Publicitate

Companiile care operează platforma, Comcast Corporation şi ViacomCBS Inc, au anunţat că noua plaftormă de streaming SkyShowtime a primit toate avizele legale pentru lansarea în peste 20 de pieţe europene, printre care şi România, începând de anul acesta.

Reprezentanţii SkyShowtime nu au anunţat încă o dată de lansare pentru noua platformă şi nici preţurile la care va fi disponibilă. 

Monty Sarhan, CEO SkyShowtime, a declarat:

Suntem încântaţi că SkyShowtime a primit toate avizele legale şi abia aşteptăm ca acest serviciu de divertisment nou, unic şi convingător, cu o gamă variată de conţinut  din întreaga lume, să fie disponibil pentru milioanele de spectatori din aceste ţări.”

SkyShowtime va fi disponibil în următoarele ţări: Albania, Andorra, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Ţările de Jos, Macedonia de Nord, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania.

Oferta SkyShowtime va cuprinde 10.000 de ore de conţinut pentru toate genurile şi categoriile de public, inclusiv drame, filme pentru copii şi familii, francize-cheie, filme în premieră, programe locale, documentare şi multe altele.

Anunţul celor de la Showtime vine după ce, în ultimele două săptămâni, alte două platforme şi-au anunţat prezenţa în România, în 2022. Este vorba despre HBO Max, care va înlocui HBO GO, din 8 martie, şi despre Disney+, care va fi lansat în vară, fără a avea încă o dată de lansare. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stefan Stefan
    @Adian C
    Serviciul va avea tot ce tine de Paramount si Universal, cu tot cu CBS, NBC, Nickelodeon, Paramount+, Peacock... Va fi un fel de combinatie intre Paramount+ si Peacock din state.
  • Adrian C. Adrian C.
    Cei de la Viacom de ce nu lanseaza mai bine Pluto TV care include tot ce difuzeaza Showtime, Paramount, Nickelodeon, BET, Comedy Central, VH1, Logo si MTV? Nu vad sa aiba succes cu doar Showtime pe piata locala care incepe sa fie aglomerata.
  • Milovel Milovel
    Audientele Survivor unde sunt disperatilor ? Se face Antenuta de ras si nu aveti voie sa le dati ?
  • Stefan Stefan
    Pai e Showtime sau SkyShowtime? Fiti si voi mai consistenti in denumiri.
  • Victor Victor
    Si se intreaba lumea de ce scade audienta TV zi de zi, saptamana de saptamana, luna de luna...

Trimite un comentariu

sus