Skip to main content

Vedete la apă. Antena 1 anunţă coprezentatorii emisiunii. Romică Ţociu, unul dintre ei

 
Vedete la apă. Antena 1 anunţă coprezentatorii emisiunii. Romică Ţociu, unul dintre ei

Antena 1 anunţă cei doi coprezentatori ai emisiunii Splash! Vedete la apă, emisiune ce va începe „în curând” pe post.

Publicitate

Romică Ţociu şi Paula Chirilă sunt cei doi coprezentatori. Ei vor face echipă cu prezentatorii Răzvan Fodor, Anna Lesko şi Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan şi Dani.

Ţociu a mai fost prezent în ultimul sezon Splash! Vedete la apă difuzat de Antena 1, în urmă cu şase ani. Atunci, el şi cu Cornel Palade au avut momente de umor în cadrul emisiunii.

În schimb, Paula Chirilă devine acum coprezentator după ce într-unul dintre sezoane a fost concurentă.

„Abia aştept să începem, însă am o singură condiţie: să nu mă pună cumva să sar! La frica mea de înălţime, tot ce depăşeşte maximum 1.5 metri...încep să tremure picioarele!”, a declarat Romică Ţociu.

„Mă bucur foarte mult că fac parte din echipa Splash! Vedete la apă, un show foarte interesant şi foarte solicitant, deopotrivă, atât pentru echipă, cât şi pentru cei care participă. De data aceasta voi fi responsabilă, alături de Romică Ţociu, cu descreţitul frunţilor.

Cunosc proiectul, am mai făcut parte din el, ca şi concurent, şi îmi amintesc că a fost foarte greu pentru mine, din cauza fricii mele de înălţime. Până la urmă am înfrânt-o şi am reuşit să sar de la 10 metri, de la ultima trambulină. Nu a fost deloc uşor şi chiar le ţin pumnii tuturor concurenţilor şi îi felicit pentru curajul de a participa. Eu şi Romică vom fi responsabili cu buna dispoziţie şi îi vom încuraja pe concurenţi să lase fricile deoparte. Splash! Vedete la apă este unul dintre proiectele mele de vară preferate şi mă bucur că revine la Antena 1!”, a spus Paula Chirilă. 

Ştim şi o parte dintre juraţi: Iulia Albu, care a început colaborarea cu trustul Intact din această vară, Nea Marin (Marin Barbu) şi Jean de la Craiova au fost deja anunţaţi în emisiunea „Splash! Vedete la Apă”.

„Splash! Vedete la apă” revine după şase ani

Antena 1 a lansat emisiunea-concurs Splash! Vedete la apă în vara lui 2013. Formatul emisiunii este similar cu cel al producţiei „Splash!” din Statele Unite.

Prezentatorul emisiunii a fost Pepe, iar în juriu erau Cătălin Preda, multiplu campion naţional la sărituri, Anda Adam şi Daniel Buzdugan. Din al doilea sezon, Ozana Barabancea şi Cosmin Seleşi i-au înlocuit pe Adam şi Buzdugan.

Pepe a mai avut de-a lungul sezoanelor şi co-prezentatoare. Din acest proiect au mai făcut parte Roxana Vancea, Roxana Ionescu „Mama natură”, Bianca Drăguşanu, Diana Munteanu sau Alina Puşcaş.

De asemenea, şi Romică Ţociu şi Cornel Palade au avut momente de umor în cadrul emisiunii.

Emisiunea nu s-a mai difuzat din vara lui 2015.

FOTO. Antena 1 anunţă coprezentatorii emisiunii Splash! Vedete la apă

 

CITEŞTE ŞI: FOTO. Cine prezintă „Splash”, show-ul Antenei 1? Ramona de la Neatza şi Anna Lesko, în echipă

CITEŞTE ŞI: Vedete la apă. Iulia Albu, Nea Marin şi Jean de la Craiova, primii juraţi anunţaţi în show-ul Antenei 1

CITEŞTE ŞI: Antena 1 reînvie formatul „Splash! Vedete la apă”. Anunţă un nou sezon

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mulți prezentatori și jurați, dar cât vor difuza emisiunea pe post? 2 zile pe săptămână sau zilnic? Deja începe ultima lună din August și la început de Septembrie vom avea noile grile de toamnă 2021.
  • Vor avea timp sa spuna fiecare macar 2 fraze? Ar trebui sa fie mai multa actiune nu vorbaraie sa umple programul
  • 5 prezentatori și încă nu sunt prezentati concurenți, asta e tv , cum să te uiți la alte posturi , ha ha ha

Trimite un comentariu

sus