Skip to main content

FOTO. Cine prezintă „Splash”, show-ul Antenei 1? Ramona de la Neatza şi Anna Lesko, în echipă

 
FOTO. Cine prezintă „Splash”, show-ul Antenei 1? Ramona de la Neatza şi Anna Lesko, în echipă

VEDETE LA APĂ. Au fost anunţati cei trei prezentatori ai show-ului care urmează să înceapă la Antena 1. Trioul de prezentatori este format din Răzvan Fodor, Anna Lesko şi Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan şi Dani. 

Publicitate

Momentan nu se cunoaşte data de lansare pentru emisiunea resuscitată de Antena 1 după şase ani, însă oficialii postului Intact spun ca va veni „în curând”.

Ştim şi o parte dintre juraţi: Iulia Albu, care a început colaborarea cu trustul Intact din această vară, Nea Marin (Marin Barbu) şi Jean de la Craiova au fost deja anunţaţi în emisiunea „Splash! Vedete la Apă”


Citeşte şi: Vedete la apă. Iulia Albu, Nea Marin şi Jean de la Craiova, primii juraţi anunţaţi în show-ul Antenei 1


Ce spun prezentatorii?

Anna Lesko: „Am fost foarte entuziasmată atunci când mi s-a propus să fiu co-prezentator la Splash! Vedete la apă. E o emisiune plină de emoţie şi de adrenalină, care mi se potriveşte! Abia aştept să cunoaştem vedetele care vor concura, pentru că sunt convinsă că vom descoperi împreună în ei nişte oameni absolut normali, cu frici, fobii şi dorinţa de a-şi depăşi limite poate neştiute nici de ei. Abia aştept să înceapă aventura!”

Răzvan Fodor: „Zodie de apă, Rac cu ascendent în Peşti, emisiune cu apă, sper să mă simt ca peştele în apă! De fapt sunt sigur că aşa va fi, pentru că atunci când spui Splash! Vedete la apă spui o emisiune de vară, cu multă adrenalină, dar în care primează distracţia şi umorul!”

Ramona Olaru:„Nu puteam să primesc propunerea de a prezenta Splash! Vedete la apă altfel decât cu mult entuziasm. Show-ul îmi place, l-am urmărit, iar acum, făcând parte din el pot să vă confirm că sunt trăiri unice, emoţie multă, adrenalină cât cuprinde, dar şi multă distracţie. La cât sunt eu de sociabilă, o să îi molipsesc pe toţi cu energia mea. Ştiu să înot, nu îmi e frică de apă deloc, iubesc adrenalina, dar dacă mă gândesc bine, uneori la înălţime mă mai ia cu tremurat, aşa un pic! Va fi amuzant să urc alături de concurenţi, pe trambulina de la 10 m!”

GALERIE FOTO. Ramona Olaru, Răzvan Fodor şi Anna Lesko

  • Ramona Olaru
  • Razvan Fodor
  • Anna Lesko

„Splash! Vedete la apă” revine după şase ani

Antena 1 a lansat emisiunea-concurs Splash! Vedete la apă în vara lui 2013. Formatul emisiunii este similar cu cel al producţiei „Splash!” din Statele Unite.

Prezentatorul emisiunii a fost Pepe, iar în juriu erau Cătălin Preda, multiplu campion naţional la sărituri, Anda Adam şi Daniel Buzdugan. Din al doilea sezon, Ozana Barabancea şi Cosmin Seleşi i-au înlocuit pe Adam şi Buzdugan.

Pepe a mai avut de-a lungul sezoanelor şi co-prezentatoare. Din acest proiect au mai făcut parte Roxana Vancea, Roxana Ionescu „Mama natură”, Bianca Drăguşanu, Diana Munteanu sau Alina Puşcaş.

De asemenea, şi Romică Ţociu şi Cornel Palade au avut momente de umor în cadrul emisiunii.

Emisiunea nu s-a mai difuzat din vara lui 2015.


CITEŞTE ŞI: Antena 1 reînvie formatul „Splash! Vedete la apă”. Anunţă un nou sezon


CITEŞTE ŞI: OFICIAL. Iulia Albu a anunţat cu ce post TV a semnat


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    De aia e foarte buna tv
  • Mile Mile
    Te oftici postac ca antena respecta ha
  • MileSluga MileSluga
    toate vedetele la antena nu avem nevoie sa schimbam des postul ha ha ha

    Cu atatea vedete, audienta Zero. Ha ha ha ! Si ce profit are emisiunea ? Ca vedetele alea nu vin pe 10 euro...
  • Mile Mile
    Păi ana nu vrea la postaci ha
  • SIMONA SIMONA
    Nu annaaa
  • Xenox Xenox
    Pepe era mai potrivit, parerea mea.
  • mile mile
    toate vedetele la antena nu avem nevoie sa schimbam des postul ha ha ha

Trimite un comentariu

sus