Skip to main content

Antena 1 aduce încă un sezon Stand-Up Revolution. Va fi pus la bătaie cu Vocea României

 
Antena 1 aduce încă un sezon Stand-Up Revolution. Va fi pus la bătaie cu Vocea României

UPDATE. Emisiunea iUmor va rămâne cu o singură difuzare, duminica, după debutul Stand-Up Revolution. 

Publicitate

Emisiunea de divertisment Stand-Up Revolution revine cu un nou sezon, începând din 30 septembrie, în fiecare vineri, de la 21:30, la Antena 1.

Show-ul intră pe un tronson care până acum era ocupat de emisiunea iUmor, însă postul Antena 1 nu a venit cu explicaţii despre soarta emisiunii de umor. 

Stand-Up Revolution îi va avea în rol de prezentatori pe aceiaşi Ilona Brezoianu şi Şerban Copoţ. 

Ilona Brezoianu:

„Sezonul 2 Stand-Up Revolution va veni cu multe surprize. Am văzut până acum concurenţi foarte buni, dar şi câteva momente speciale wow! Îmi era dor de filmări, pentru că sunt zile în care pur şi simplu n-ai cum să nu pleci binedispus acasă. Evident că s-a lăsat din nou cu pariuri şi, la fel ca şi în primul sezon, sper să fi pariat bine!”, a dezvăluit Ilona Brezoianu.

Şerban Copoţ a completat:

„Abia aşteptam să revenim pe platoul Stand-Up Revolution şi să vedem cu ce ne mai surprind concurenţii de această dată! De surprize am avut parte şi noi, dar mai multe nu pot să vă spun acum! Un lucru e cert, weekendul începe bine şi se încheie bine cu noi, pentru că vineri, de la 21:30, venim cu o porţie savuroasă de Stand-up şi duminică mutăm distracţia în platoul iUmor, de la 20:00, la Antena 1.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus