Skip to main content

Filmul „Tati Part-Time”, cu Alex Bogdan şi Eva Măruţă, primul loc în box office

 
Alex Bogdan şi Eva Măruţă, protagoniştii filmului Tati part-time
Alex Bogdan şi Eva Măruţă, protagoniştii filmului Tati part-time

După aproape o săptămână de la lansarea în cinematografe, filmul „Tati Part-Time”, regizat de Letiţia Rosculeţ (care a semnat producţii precum „Profu'” şi „Triplusec”) şi produs de BRomania - Matei Dima, se află pe primul loc în box office-ul românesc.

Publicitate

Comedia cu Alex Bogdan şi Eva Măruţă în rolurile principale a adus peste 144.000 de spectatori în sălile de cinema din întreaga ţară, conform datelor de pe cinemagia.ro.

Comedia urmăreşte relaţia dintre avocatul Iustin, interpretat de actorul Alex Bogdan („Haita de acţiune”, „Mangaliţa”, „Mondenii”) şi fina lui Maya, pusă în scenă de Eva Măruţă, care a debutat ca actriţă într-un lungmetraj.

Citeşte şi: „Personajul meu habar n-are cum să aibă grijă de un copil.” Alex Bogdan, despre rolul din „Tati Part-Time”, unde joacă alături de fata lui Măruţă (INTERVIU)

„Cel mai important este că am reuşit sa umplem sălile de râsMă bucur că un film despre ,„coşmarul” oricărui burlac rezonează atât de bine”, spune Matei Dima, producător şi scenarist.
 
Letiţia Roşculeţ, regizor şi scenarist:
 
„Sunt foarte fericită că un film curat, cu mesaj, şi jucat atât de bine, este considerat de public funny şi a avut un start atât de bun. Asta înseamnă că există public pentru fiecare gen şi că, oamenii îşi doresc să râdă si de provocările vieţii de adult.
 
Cred că multe cupluri ar fi de acord că sunt într-un proces continuu de maturizare. Iar dacă reuşim să râdem de nepuţinţele noastre, suntem cu un pas mai aproape de vindecare.”
 
„Pentru mine, filmul ăsta este o bucăţică din inima mea”, a declarat Eva Măruţă la avanpremiera filmului.
 
 
Distribuţia este completată de nume cunoscute precum Alexandru Ion, care poate fi văzut în „Lia - soţia soţului meu” la Antena 1, Doina Teodoru (fostă câştigătoare „iUmor” şi actriţă în „Camera 609”), Ştefan Floroaica (LiaGeorge Ivaşcu („Clanul”, Pro TV), Nelu Cortea (fost jurat „iUmor” şi câştigător „America Express”), Raluca Aprodu („Ruxx”, Poveste de dragoste”), Mihaela Teleoacă („Profu'”) şi Ela Crăciun (prezentatoarea emisiunii „Numai de bine” de la Antena 3 CNN).

Top filme în România, în săptămâna 1 ianuarie - 7 ianuarie, potrivit Cinemagia.ro:

1. Tati Part-Time - 925.639, 60 de dolari

2. Aquaman and the Lost Kingdom (Aquaman şi regatul pierdut) - 1.602.322,69 de dolari

3. Night Swim (Ape blestemate) - 180.099,40 de dolari

4. Ferrari - 147.300,13 de dolari 

5. The Snow Queen and the Princess (Crăiasa zăpezii şi mica prinţesă) - 119.414,11 de dolari

6. Miami Bici 2 - 3.148.574,96 de dolari

7. Miraculous: Ladybug & Cat Noir, the Movie (Miraculos: Buburuza şi Motan Noir, filmul) - 298.176,64 de dolari

8. Migration (Marea migraţie) - 568.550,01 de dolari

9. Wonka - 570.397,41 de dolari

10. Bordea: Teoria conspiraţiei - 296.789,64 de dolari

VIDEO. Imagini din film

Povestea din film:

„Iustin (Alex Bogdan) este avocat, însă visul lui carieristic pentru care a facut aproape orice compromis necesar este pus în pericol odată cu apariţia Mayei (Eva Măruţă), fina lui de 8 ani, de care află intempestiv că trebuie sa aibă grijă, deşi nu se pricepe deloc cu copiii. Viaţa lui Iustin este dată peste cap, însa nici Maya nu este încântată de noul ei „tati part-time”. 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus