Skip to main content

„Personajul meu habar n-are cum să aibă grijă de un copil.” Alex Bogdan, despre rolul din „Tati Part-Time”, unde joacă alături de fata lui Măruţă (INTERVIU)

 
„Personajul meu habar n-are cum să aibă grijă de un copil.” Alex Bogdan, despre rolul din „Tati Part-Time”, unde joacă alături de fata lui Măruţă (INTERVIU)

INTERVIU. Actorul Alex Bogdan a stat de vorbă cu Paginademedia, despre rolul din filmul ”Tati Part-Time”. Alex Bogdan este progratonistul producţiei alături de Eva Măruţă, fiica lui Cătălin Măruţă şi a Andrei.

Publicitate

Filmul se lansează în cinematografe în această săptămână.

„M-am distrat foarte mult, a fost tot timpul o stare de joacă. În acelaşi timp nu cred că am vazut pe cineva mai pregatit pentru un rol. Şi să fim foarte clari, Eva face un personaj, nu e aşa cum o ştie toată lumea”, a spus actorul într-un interviu pentru Paginademedia.

Producţia „Tati Part-Time” va fi lansată în toate cinematografele din ţară la începutul anului viitor, în data de 2 ianuarie.

Comedia urmăreşte relaţia dintre avocatul Iustin, interpretat de Alex Bogdan („Haita de acţiune”, „Mangaliţa”, „Mondenii”) şi fina lui Maya, pusă în scenă de Eva Măruţă.

GALERIE FOTO: „Eva nu s-a plâns niciodată de oboseală, totul a funcţionat atât de uşor de parcă era la al 10-lea film.”

La capitolul momente amuzante, actorul povesteşte despre o secvenţă în care se pregătea să o pună la punct pe Maya (Eva Măruţă):

„Personajul meu realizează că nu mai funcţionează expresiile astea demodate cu noua generaţie”

„La finalul unei zile absolut nebune, în care personajul Evei îmi strica toate apele şi la munca, şi în viaţa privată, ajungem acasă unde eu mă pregătesc să o pun la punct, ca pe vremuri.

Cu vorbe din alea, treci în camera ta şi gandeşte-te la ce ai făcut, dau milităria jos din pod etc. Şi cel mai funny e când personajul meu realizează că nu mai funcţionează expresiile astea demodate cu noua generaţie.

A fost foarte greu să rămânem serioşi când filmam scena asta, dar cred că e una din cele mai bune din film”, a adăugat actorul.

Mai multe detalii, în interviul de mai jos cu Alex Bogdan:

Paginademedia.ro: Cum ai fost cooptat în proiect?

Alex Bogdan: Eram prin casă, nu mai ştiu ce făceam, m-a sunat Alexandra Hash, nu vrei să joci în filmul cu Eva Măruţă? Am zis da, normal şi cam aia a fost. Eşti tentat să crezi că un moment ca ăsta trebuie să fie mai spectaculos, dar exact în liniştea şi ordinea asta s-au întâmplat lucrurile.

Abia dupa multe luni am început să simt cât de important e proiectul, după ce textul şi-a căpătat forma finală şi după ce am cunoscut-o şi pe Eva.

Mi-am zis, Alexandre, ăsta e proiectul care poate să îţi schimbe viaţa. Şi chiar a reuşit să facă asta în foarte multe privinţe. Mi-a adus înapoi o bucurie pentru viaţă şi actorie, de care mi-era atâta dor.

Paginademedia.ro: Cum a fost să joci alături de Eva Măruţă şi cum v-aţi înţeles pe platourile de filmare?

Alex Bogdan: Mi-aş dori ca toţi partenerii mei care vor urma să fie măcar un pic ca Eva. Pe bune. M-am distrat foarte mult, a fost tot timpul o stare de joacă. În acelaşi timp, nu cred că am vazut pe cineva mai pregatit pentru un rol. Si sa fim foarte clari, Eva face un personaj, nu e aşa cum o ştie toată lumea.

M-a responsabilizat foarte mult dedicarea ei si felul în care a înţeles ce are de facut. Nu s-a plâns niciodată de oboseală, totul a funcţionat atât de uşor de parcă era la al 10-lea film.

M-a uns la suflet cel mai mult când într-o zi i-a zis lui Catalin: tati, ţi-am zis că mi-aş dori să întâlnesc un adult care să fie ca un copil? Cred că l-am gasit. Da, de mine zicea.

Paginademedia.ro: Care au fost cele mai dificile secvenţe de realizat?

Alex Bogdan: De departe, la nivel de dificultate, nu se compară nimic cu săptămâna în care am filmat secvenţa botezului, aproape de finalul filmului. Eram şi spre finalul filmării propriu zise, uşor obosiţi, dar ştiam că trebuie să rămânem concentraţi, pentru că era foarte important să iasă bine secvenţa asta.

Doar că obisnuiţi cu echipa extrem de mică pe platou, dintr-o dată, sute de oameni la figuraţie, locaţie în afara Bucureştiului, foarte mult de filmat, foarte puţin timp.

A fost destul de haos. Săraca Letiţia, a avut mult de tras în zilele alea. Slavă Cerului, totul a ieşit foarte bine. Au fost şi cascadorii extrem de complicate. Multe lucruri puteau să nu iasă, dar uite că cineva de sus a avut grijă de noi şi am scos-o la capăt.

Paginademedia.ro: Dar şi cele mai amuzante?

Alex Bogdan: O scenă iconică, la finalul unei zile absolut nebune, în care personajul Evei îmi strica toate apele şi la munca, şi în viaţa privată, ajungem acasă unde eu mă pregătesc să o pun la punct, ca pe vremuri.

Cu vorbe din alea, treci în camera ta şi gandeşte-te la ce ai făcut, dau milităria jos din pod etc. Şi cel mai funny e când personajul meu realizează că nu mai funcţionează expresiile astea demodate cu noua generaţie.

A fost foarte greu să rămânem serioşi când filmam scena asta, dar cred că e una din cele mai bune din film.

Paginademedia.ro: Cum te-ai pregătit pentru rolul de tată?

Alex Bogdan: Pai fix aia e ideea, că nu trebuie să te pregăteşti. De acolo iese comedia, ca personajul meu habar n-are cum să aibă grijă de un copil.

Abia e în stare să aibă grijă de el. Dacă mă pregăteam poate ieşea ceva mai aproape de dramă, dar să ne înţeleaga lumea foarte clar: Tati Part-Time este o comedie obrazincă.

Paginademedia.ro: Pentru tine cum a fost să fii tată în film? Crezi că eşti pregătit să faci pasul acesta şi în viaţa reală?

Alex Bogdan: În film sunt naşul Evei, dar sigur, până la final, se poate spune că între noi se naşte o relaţie de tată şi fată.

Mi-aş dori foarte mult şi eu să am o fetiţă. Cândva, în viitorul apropiat, încă nu ştiu. Lăsăm viaţa să îşi facă de cap. Cel mai important e că am cu cine să fac un copil.

VIDEO. Imagini din filmul Tati Part-Time

Citeşte şi: Eva Măruţă, fiica lui Cătălin Măruţă, va apărea într-o comedie alături de Alex Bogdan: „Ne-am dat seama că Eva este persoana potrivită să o joace pe Maya”

 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus